30.12.15

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το μπαχαρικό στην «σούπα των Βαλκανίων» είναι οι δολοφόνοι τζιχαντιστές

Φώτο από hellasforce.com
ΞΥΠΝΗΣΤΕ τώρα… «Τα Βαλκάνια είναι μία γευστική σούπα και η Τουρκία επιθυμεί να βάλει το δικό της μπαχαρικό για να την κάνει ακόμη πιο γευστική». τάδε έφη Αχμέτ Νταβούτογλου.
Τους φέρνουν με πολυτελείς νοσοκομειακές λιμουζίνες και μετά με άλλα πλωτά μέσω του ΑΙΓΑΙΟΥ;
Και που ξέρουμε και αν είναι πραγματικά τραυματισμένοι ή τα νοσοκομειακά πούλμαν είναι δούρειος ίππος;
«Περισσότεροι από 120 τρομοκράτες και τραυματίες άρχισαν να εγκαταλείπουν το Zabadani» για να οδηγηθούν μέσω Λιβάνου κι έπειτα Τουρκίας σε άλλες περιοχές που ελέγχουν οι αντίπαλοι του συριακού στρατού αναφέρει το (OSDH).
Το Al-Manar διέδωσε εικόνες όπου δεκάδες τρομοκράτες με παραστρατιωτικές στολές οι περισσότεροι είναι μπροστά στα λεωφορεία στο Zabadani και περιμένουν να επιβιβαστούν. Οι τραυματίες απομακρύνθηκαν με ασθενοφόρα.
Η αυτοκινητοπομπή με 123 τραυματισμένους ισλαμιστές τρομοκράτες του zabadani οδηγείται στο διεθνές αεροδρόμιο της Βηρυτού του Λιβάνου. Από εκεί θα οδηγηθούν στην Τουρκία αεροπορικώς.
Με «αεροπλάνα και βαπόρια» ΟΗΕ και Ερυθρός Σταυρός μεταφέρουν τους τρομοκράτες στη «γη της επαγγελίας»
Πρωτοφανείς διαδικασίες ακολουθούνται κατ΄ εξαίρεση στο συριακό.. οι ισλαμιστές τρομοκρατες απολαμβάνουν ειδικά προνόμια, οφίτσια και μεταχείριση από την Διεθνή Κοινότητα. Διεθνείς οργανισμοί τους προστατεύουν διαπραγματεύονται την τύχη τους ως νoμικοί τους εκπρόσωποι και τους μεταφέρουν με « αεροπλάνα και βαπόρια » στη « γη της επαγγελίας » Διακινούνται μέσω διεθνών αεροδρομίων υπό την κηδεμόνευση του ΟΗΕ οι αρχιτρομοκράτες …….οι ακρωτηριαστές αποκεφαλιστές σταυρωτές… διέρχονται σύνορα μεταφέρονται σαν VIP με πούλμαν κι αεροπλάνα συνοδεία αρχών ασφαλείας ….ταξιδεύουν από κράτος σε κράτος αντί να συλλαμβάνονται με διεθνή εντάλματα. Ο ΟΗΕ προασπίζει και εγγυάται την ασφάλεια των τρομοκρατών της αλ Νούσρα της ISIS του Ισλαμικού Στρατού του Στρατού Κατάκτησης ……εγκαθιδρύεται παγκόσμια αταξία……¨ dimpenews http://hellasforce.com/ 28 Δεκεμβρίου 2015
¨Καταγγελία Ιρακινών: Αμερικανικά ελικόπτερα φυγαδεύουν τους διοικητές των ισλαμιστών από το Ραμάντι
Mε ελικόπτερα φυγάδευσαν τους διοικητές του ISIS στο Ραμάντι,όπως καταγγέλουν οι Ιρακινοί που πολέμησαν στην πόλη αφήνοντας υπόνοιες ότι η τρομοκρατική οργάνωση έχει ένα είδος "υπόγειας" συμμαχίας με τις ΗΠΑ, καθώς θεωρείται ότι εξυπηρετούν τα γεωπολιτικά της συμφέροντα στην περιοχή.¨ του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου http://www.pronews.gr/portal 28 Δεκεμβρίου 2015
Όταν θα αναρρώσουν οι δήθεν τραυματισμένοι  δολοφόνοι στα νοσοκομεία της Τουρκίας που θα τους ξαποστείλουν;
¨Διήμερη επίσημη επίσκεψη στη Σερβία πραγματοποιεί από σήμερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας συνοδεύεται από... ομάδα επιχειρηματιών οι οποίοι ενδιαφέρονται για επενδύσεις στη Σερβία.
Στην συνέντευξη Τύπου των πρωθυπουργών της Σερβίας και της Τουρκίας ο Αχμέτ Νταβούτογλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα Βαλκάνια είναι μία γευστική σούπα και η Τουρκία επιθυμεί να βάλει το δικό της μπαχαρικό για να την κάνει ακόμη πιο γευστική». /nonews-news.blogspot.gr/28 Δεκεμβρίου 2015
κ. Τσίπρα ο Αχμέτ δεν έχει ΤΣΙΠΑ

Το μπαχαρικό που ετοιμάζεται να ρίξει στην “σούπα της Ελλάδος”,  είναι “δολοφονικό πιπέρι Συρίας”.

ΑΠΟ ΕΔΩ και πέρα τα μάτια μας πρέπει να είναι μόνο ανοικτά.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 http://epanastasilae.blogspot.gr/2015/12/blog-post_505.html