26.12.15

Θάνατοι - μυστήριο στην Εύβοια!






Πέπλο μυστηρίου καλύπτει μία περίεργη υπόθεση θανάτου δύο ανθρώπων στη Μακρυκάπα Ευβοίας, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί σήμερα, Σάββατο, περίπου στις 15.00, έξω από το σπίτι τους.





Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση αναφέρουν πως ο ένας άνδρας έφερε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ο άλλος εκδορές στο πρόσωπο. Πρόκειται για δύο αδέρφια 75 και 80 ετών, κτηνοτρόφους  και πασίγνωστουσ στην τοπική κοινωνία του χωριού, τα οποία εδώ και δύο ημέρες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής, προκαλώντας ανησυχία στα οικεία τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τρίτος αδερφός της οικογένειας τηλεφώνησε στο Α.Τ. Νέας Αρτάκης, ειδοποιώντας για τη μυστηριώδη εξαφάνιση των δύο αντρών. 

Άμεσα, στο σπίτι που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο του χωριού, έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι έπειτα από έρευνες εντόπισαν τις σορούς των δύο ηλικιωμένων στην αυλή, κοντά σε ένα αυτοκίνητο πάνω στο οποίο βρίσκονταν τα κλειδιά.

Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση αναφέρουν πως ο ένας άνδρας έφερε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ο άλλος εκδορές στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στην είσοδο της οικίας εντοπίστηκαν πεταμένα μερικά χαρτονομίσματα, ενώ το σπίτι ήταν μερικώς ακατάστατο. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης.

Από την ΕΛ.ΑΣ. εξετάζονται όλα τα σενάρια, ενώ είναι αρκετά πιθανό ο θάνατός τους να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Περισσότερο φως στις συνθήκες του θανάτου τους θα δώσει η διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής.
zougla