10.12.15

Τι Αποκάλυψε ο Στρατηγός Μανωλάς για την αγορά των «10+5 Ελικόπτερα CH-47D Chinook» στο «ΑΡΤ TV»!

44Καλεσμένος στο Στούντιο του ΑΡΤ TV  o Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού  και στο Εκρηκτικό δελτίο ήταν χθες  το βράδυ ο Στρατηγός Χρίστος Μανωλάς !
Ο Στρατηγός σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του είπε πολλά και διάφορα μεταξύ των άλλων ανέφερε οτι η Τουρκία με τα CN-235  περνάει κοκορέτσι όλο το Αιγαίο και είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει επιχειρησιακή εικόνα από τα αεροσκάφη Ναυτικής Συνεργασίας !

(2)
Καταπέλτης ήταν πάντως ο Στρατηγός  για τα 10 + 5 Ελικόπτερα  CH-47D Chinook  που πρόκειται να παραληφθούν από τον Αεροπορία Στρατού και κατέρριψε τα ψέματα που ακούγονται και γράφονται για σαπάκια και ελικόπτερα και που δήθεν  πολέμησαν στο Αφγανιστάν !
Ο Στρατηγός ξεκαθάρισε οτι τα Ελικόπτερα «» CH-47D Chinook που έχουν μεγαλύτερη αυτονομία και καλύτερα όργανα πλοήγησης, αλλά και μεγαλύτερης δυνατότητας μεταφοράς  Κομάντος στην Πρώτη γραμμή του Μετώπου  και θα συνεχίζουν να αναβαθμίζονται μέχρι το 2050 !ch-47d-chinook_002
Ο Στρατηγός αποκάλυψε οτι τα Ελικόπτερα είναι στο Τάγμα της Αεροπορίας Στρατού της Ουάσιγκτον DC που τα χρησιμοποιούσε η Ομάδα του Προέδρου  με ελάχιστες ώρες πτήσεως και πρόκειται για μια ορθή απόφαση που ήταν και η εισήγηση του Στρατιωτικού Συμβουλίου !
Είπε οτι δεν υπάρχουν μίζες γιατί υπάρχει διακρατική συμφωνία και αυτό φαίνεται πως έτσουξε κάποιους …Αλλά και ότι ήταν ειλημμένη απόφαση της προηγούμενης Κυβέρνησης
veteranos.gr