2.11.15

Βίντεο: Η ρωσική Αεροπορία με εμπρηστικές βόμβες έκαψε ζωντανούς εκατοντάδες Τσετσένους ισλαμιστές σε στρατόπεδο στην Deir Ezzor


1.391 ΕΞΟΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Η ρωσική Αεροπορία για πρώτη φορά προσέβαλε με σφοδρότητα και κατέστρεψε στρατόπεδο ξένων ισλαμιστών μισθοφόρων, βασικά Τσετσένων ισλαμιστών στην πόλη-"κλειδί" Deir Ezzor το οποίο είχε εντοπιστεί από εικόνες ρωσικού δορυφόρου και από πληροφορίες των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών.
 
Οι βομβαρδισμοί έλαβαν χώρα στις θέσεις Al-Shamaytiyah και Al-Tabous Moutnains, όπου έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 1000 Τσετσένοι ισλαμιστές, οι οποίοι από την αρχή του συριακού εμφυλίου έχουν κρίσιμο ρόλο στην πολεμική σύγκρουση και διακρίνονται για την σκληρότητά τους.
 
Και όλα αυτά, ενώ στην Μόσχα κυκλοφορούν φήμες ότι μπορεί πίσω από την καταστοφή του ρωσικού Airbus στο Σινά, να κρύβονται Τσετσένοι...
 
Σύμφωνα με τις δορυφορικές φωτογραφίες το στρατόπεδο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ είναι πρέπει να σκοτώθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός των Τσετσένων, οι οποίοι βρισκόντουσαν στο εσωτερικό του. Στους νεκρούς αναφέρθηκαν και Τυνίσιοι, Μαροκινοί, Λίβυοι και Σαουδάραβες.
 
Το στρατόπεδο κτυπήθηκε μ εμπρηστικές βόμβες και βόμβες κατά προσωπικού, ενώ η καταστροφή του ολοκληρώθηκε με θερμοβαρικά όπλα ελεύθερης πτώσης που μετέφεραν μαχητικά Su-24 και Su-34.
 
Φυσικά ντικειμενικός στόχος του ρωσικού Γενικού Επιτελείου είναι να εξοντωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Τσετσένοι εξτρεμιστές που πολεμούν στην Συρία και να μην επιστρέψουν ποτέ στο ρωσικό Καύκασο.
 
Την ίδια στιγμή ρωσικά μαχητικά Su-25 βομβάρδισαν, και στην αρχαία ελληνική πόλη Παλμύρα της Συρίας προετοιμάζοντας το έδαφος για την μεγάλη επίθεση του συριακού Στρατού ο οποίος εντός των ημερών αναμένεται να κάνει επιθετική ενέργεια ανακατάληψης του "Μαργαριταριού της Ανατολής" για να σώσει ότι μπορεί από τα αρχαία μηνμεία που καταστρέφουν με μένος οι ισλαμιστές.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΑΜ «μαχητικά Su-25 έπληξαν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στην Παλμύρα στην επαρχία Χομς».
 
"Καταστράφηκαν ένα οχυρό, ένα υπόγειο καταφύγιο και αντιαεροπορικά όπλα"
 
Για πρώτη φορά η Ρωσία επιβεβαιώνει επιδρομή κοντά στο μνημείο που έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO καθώς αν και είχαν αναφερθεί βομβαρδισμοί όμως δεν τους επιβεβαίωνε.
 
Οπως ανακοίνωσε το ρωσικό Γενικό Επιτελείο, "Η ρωσική Αεροπορία μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 1.391 εξόδους και έχει καταστρέψει 1.623 θέσεις των ισλαμιστών, ενώ 291 έξοδοι αφορούν προσβολές κατά την διάρκεια της νύχτας.
Έχουν προσβληθεί 249 διοικητικά κέντρα, 51 κέντρα εκπαίδευσης, 35 "εργοστάσια" παραγωγής εκρηκτικών και πυρομαχικών, 371 οχυρές θέσεις, και 786 στρατόπεδα και βάσεις τρομοκρατών".
 
Το ρωσικό σχέδιο επικεντρώνεται κυρίως στην καταστροφή των δομών του ISIL με στόχο να μην μπορεί να λειτουργήσει επιχειρησιακά όταν πραγματοποιηθούν οι μεγάλες επιθέσεις του συριακού Στρατού προς Ανατολάς και Νότο.
Τα ρωσικά μαχητικά διεξήγαγαν 131 εξόδους σε διάστημα δύο ημερών και έπληξαν ακόμα στόχους στις επαρχίες της Χάμας (κεντρικά), της Χομς (κεντρικά), της Λαττάκειας (δυτικά), του Χαλεπίου (βορειοδυτικά), της Ράκας (ανατολικά) και στην περιοχή της Δαμασκού, σύμφωνα με το υπουργείο.
Rωσικά μαχητικά Su-34 κτύπησαν μια αποθήκη πυρομαχικών στη Χαράστα, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της Δαμασκού, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Στη Σάλμα, περιοχή στην επαρχία της Λαττάκειας, η Ααεροπορία της Ρωσίας έπληξε ένα διοκητικό κέντρο της αλ Νόσρα, του παρακλαδιού της Αλ Κάιντα στη Συρία.
Μια θέση, όπου ήταν σταθμευμένα στρατιωτικά οχήματα, καταστράφηκε επίσης κατά τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στο Κάφαρ Ναμπούντα, στην επαρχία Χάμα.

pronews