27.11.15

Στα «μαχαίρια» οι υπάλληλοι της Βουλής με τη Ζωή


Κορυφώνεται η σύγκρουση των υπαλλήλων της Βουλής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος υπαλλήλων της Βουλής καταλόγισε στην πρώην πρόεδρο της Βουλής ότι απασχολούσε επί επτά μήνες προσωπικό της Βουλής ανασφάλιστο και απλήρωτο, δίχως συμβάσεις, για τις ανάγκες της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους, που είχε η ίδια συστήσει, για τις συνεντεύξεις Τύπου, αλλά και τις δραστηριότητές της.

Επίσης, κατηγόρησε την κα Κωνσταντοπούλου ότι επιχειρεί με τις «ατεκμηρίωτες καταγγελίες» της σήμερα, να «συγκαλύψει το μεγάλο έλλειμμα διοίκησης της Βουλής» επί των ημερών της, αναφέροντας ότι η αμέλησε – μεταξύ άλλων – να στείλει στον εισαγγελέα τα αποτελέσματα των ελέγχων για τους πλαστούς τίτλους σπουδών.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε μέσω Twitter:
«Με ανυπόγραφη ανακοίνωση που διοχετεύθηκε από χθες αποσπασματικά στα ΜΜΕ, κάποιοι αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στην φαυλοκρατία της Βουλής. Όσα ψευδέστατα αναφέρουν, καταρρίπτονται από τα στοιχεία. Ο κ. Βούτσης και όσοι τους αξιοποιούν, ας τους πουν “Άξιος ο μισθός σας. Οι πολιτικοί πάτρονες αυτής της φαυλοκρατίας ας εξηγήσουν πώς καταβάλλουν χρήματα αναδρομικά για μη παρασχεθείσα εργασία. Στη Δικαιοσύνη πάντως έχει ήδη διαβιβασθεί με εντολή μου η σκανδαλώδης εμπορική δραστηριότητα του υπό εκκαθάριση ταμείου των υπαλλήλων.»

ysterografa