19.11.15

Επιστολή προς ΕΑΑΣ

Ταξχος(EA)
Σμυρλής Στέργιος
Του Σταύρου
Κοραή 3 Γλυκά Νερά
ΑΤΤΙΚΗΣ, 15354
e-mail:esmu42@otenet.gr
Τηλ. 6944325056

ΠΡΟΣ:
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  Χ. Τρικούπη 18α, ΤΚ. 10679, Αθήνα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ (Τ.Κ.): 210 36 33 797 
FAX: 210 36 21 410

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση της ΕΑΑΣ της 2ας  Ιουλίου 2015
ΠΡΟΣ Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ),


Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε και μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ,
Την 2α Ιουλίου 2015, η ΕΑΑΣ εν όψει του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 εξέδωσε, την ατυχή για το σύνολο των Αξιωματικών, υπ’ αριθμό Πρωτοκόλλου 08/2015 ανακοίνωσή της διατυπώνοντας την αντιδεοντολογική για της ΕΑΑΣ άποψη ότι αυτό «είναι διχαστικό για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και γνωμάτευε ότι η Πατρίδα μας πρέπει να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εντός της Ευρωζώνης, διατηρώντας ακεραία την Εθνική της Κυριαρχία».
Η αψυχολόγητη αυτή παρέμβασή σας στα πολιτικά δρώμενα της χώρας θεωρείται καθαρά ιδιοτελής ενέργεια που παραβιάζει το καταστατικό της Ενώσεως, αγνοεί τα Μέλη, εκθέτει στα μάτια του Λαού τους βετεράνους του Στρατεύματος και το σημαντικότερο ότι η πραξικοπηματική σας αυτή ενέργεια βαρύνει τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά επιχειρησιακά προβλήματα και δεν επιθυμούν να καταστρέψουν την ψυχική ενότητα και το αίσθημα εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Λαού και Στρατού.
Ο Λαός διά της από 25ης Ιανουαρίου 2015 ψήφου του έδωσε στην Κυβέρνηση να έρθει σε ρήξη με τους τοκογλύφους του Έθνους αλλά ο Πρωθυπουργός αντ’ αυτού διά του προκηρυχθέντος Δημοψηφίσματος επέβαλε ένα τρίτο μνημόνιο το οποίο έθεσε την ταφόπετρα στην Πατρίδα μας, μιας και επικύρωσε τα προηγούμενα.
Εσείς είπατε ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα αλλά σε τι; Μήπως:
·          Στη συνέχιση της γενοκτονίας και του εκπατρισμού των Ελλήνων;
·          Στην συρρίκνωση των Ενόπλων Δυνάμεων και στο ξεπούλημα των φιλέτων, των  κερδοφόρων επιχειρήσεων και των Ζωτικών Εδαφών.
·          Στην υποθήκευση, κλείσιμο ή εκπατρισμό του παραγωγικού ιστού της χώρας που  συντελείται με την βοήθεια των Τραπεζών
·          Στο άνοιγμα των επαγγελμάτων και την αντικατάσταση τους με διεθνή καρτέλ.
·          Στην αντιλαϊκή πολιτική που πλήττει την οικογένεια, τους ανήμπορους και τους ελεύθερους επαγγελματίες, με την ανεργία στους νέους να ανέρχεται στο 30%
·          Στην ενορχηστρωμένη ανθελληνική προπαγάνδα που πλήττει το φρόνημα, το ήθος και τις πανανθρώπινες αξίες προκαλώντας τρόμο και απελπισία στο Λαό.
·          Στο ξεπούλημα του χρυσού και του ορυκτού πλούτου.
·     Στη μετατροπή της χώρας σε χωματερή τοξικών αποβλήτων και σε ξέφραγο αμπέλι για τους Λαθρομετανάστες.
·          Στην υποτέλεια που ονομάσθηκε «σωτηρία» ή στην βαρεία φοροεπιδρομή που ονομάζεται  «προοπτική για ανάπτυξη»;
Σεβαστοί κύριοι Συνάδελφοι για τι είδους σωτηρία της Πατρίδος ομιλείτε; Ποία ασφάλεια μας παρέχει η Ευρώπη;
Γιατί  ταυτισθήκατε με αυτούς που συστηματικά προδίδουν την Ελλάδα, που πούλησαν το όνομα «Μακεδονία», που στήριξαν το σχέδιο ΑΝΑΝ, που κατέβασαν τη σημαία στα Ίμια;
Οφείλατε να το γνωρίζετε ότι όλοι οι επικεφαλής των κομμάτων και ο όγκος των Βουλευτών είναι υποτελείς της Νέας Παγκόσμιας Τάξης(ΝΠΤ).
Λύσεις υπάρχουν και έχουν αναφερθεί από το 2010. Λύσεις που αντιμάχονται το υποτιμημένο και κερδοσκοπικό Ευρώ και παρέχουν πιθανότητες επιτυχούς εξόδου από το λαβύρινθο των Μνημονίων, αλλά το θέμα τούτο δεν αποτελεί θέμα της ΕΑΑΣ.
Στο νέο μνημόνιο, «το τρίτο κατά σειράν μέσα στο ευρώ, οι άμεσοι και έμμεσοι φόροι αυξάνονται μέχρις 25%, τα νέα «λουκέτα των επιχειρήσεων αναμένονται στις 150.000 το προσεχές εξάμηνο και ο «αριθμός τους παραπέμπει στα όσα συνέβησαν στην Ελληνική οικονομία  το 2011-12, την περίοδο της βαθειάς ύφεσης» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 9.8.15)
Η περιρρέουσα εντύπωση που γεννήθηκε στους κόλπους της Ένωσης για την ως άνω Ανακοίνωσή σας είναι ότι πιθανόν διεθνείς αδελφότητες ή και κομματικοί μηχανισμοί σας ενέπλεξαν σε ένα άηθες πολιτικό παιχνίδι με απώτερο σκοπό να ασκήσετε ψυχολογική πίεση σε βάρος του Λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να επηρεάσετε την ψήφο του.
Είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ δεν επιτίθενται κατά των «ενστόλων», γεγονός που δείχνει ότι ακολουθείτε το δρόμο του Εφιάλτη.
Ταυτισθήκατε με τους απάτριδες και παύσατε να αφουγκράζεστε την αγωνία του Λαού και των Ελλήνων Πατριωτών. Δώσατε την εντύπωση ότι κινηθήκατε από ιδιοτέλεια, για προσωπικό  όφελος, αγνοώντας τους εν όπλοις και αποστρατεία συναδέλφους.
Η Ευρώπη δεν καλύπτει τα σύνορά μας, ούτε ενδιαφέρεται για την σωτηρία μας. Αυτή είναι η Ευρώπη των Τραπεζών και των πρωθυπουργών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, των παιδόφιλων και των κτηνοβατών. Σε αυτή την μη αλληλεγγύη Ευρώπη επιθυμείτε να ζήσουμε;
Οι πολιτικοί των Μνημονίων είναι οι ίδιοι που στήριζαν το σχέδιο ΑΝΑΝ και ΔΥΣΤΥΧΩΣ το Ελληνικό Κοινοβούλιο σε μεγάλο ποσοστό απαρτίζεται από ημίαιμα, ασπόνδυλα, προδότες και διεφθαρμένους.
Θέματα που έπρεπε να απασχολούν την Πατριωτική ΕΑΑΣ έπρεπε να είναι:
1.      Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, σε τί αποβλέπει και πως την αντιμετωπίζουμε
2.       Η Λαθρομετανάστευση, πως θα την σταματήσουμε, θα την ελέγξουμε, θα την εξαλείψουμε
3.      Η Παλλαϊκή Άμυνα και αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών

Η καρδιά του προβλήματος λέγεται Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ). Κανείς δεν είπε στον Ελληνικό Λαό τι είναι η ΝΤΠ και τί επιδιώκει. Το μόνο που γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός είναι ότι για να επιβιώσουμε πρέπει να γίνουν ανταγωνιστικές οι αγορές και αυτό επιτυγχάνεται με 15ωρη εργασία, με συμπίεση του κόστους εργασίας, με λιγότερα έξοδα για κοινωνικές παροχές, με άνοιγμα επαγγελμάτων (καρτέλ), με ξεπούλημα της περιουσίας δημόσιας και ιδιωτικής, με συνταξιοδότηση στα 67 χρόνια, με κατάργηση των δικαιωμάτων που είχε η εργαζόμενη μητέρα, οι πολύτεκνοι  κλπ.
Κανείς δεν μίλησε ότι η ΝΤΠ περιορίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, διαλύει τις Πατρίδες, την οικογένεια, τους Εθνικούς Στρατούς, τις πανανθρώπινες αξίες, τον πολιτισμό και ότι η δικαιοσύνη παύει να είναι ανεξάρτητη. Ειδικά για την Ελλάδα η ΝΤΠ έχει φροντίσει όπως οι σημερινοί γηγενείς αντικατασταθούν και πολτοποιηθούν με το φανατικό ισλαμικό τόξο.
Κύριοι εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να σκύψουμε το κεφάλι γιατί μια ολόκληρη ζωή, στο μέτρο του δυνατού, ζήσαμε σε ένα αξιακό περιβάλλον όπου η ανάληψη ευθυνών, η θυσία για την Ελλάδα, την Πατρίδα του ανθρώπου, δεν μας επιτρέπουν εφησυχασμό. Δώσαμε όρκο, είμεθα μπολιασμένοι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί για το εις βάρος των Αξιωματικών ατόπημά του.
Είναι το ελάχιστο το οποίο ΩΦΕΙΛΕΙ να πράξει, δίνοντας την έναρξη της εφαρμογής του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματος.

Με εκτίμηση
Στέργιος Σμυρλής
Ταξχος (ΕΑ)