25.11.15

Για αυτό λύσαξε και χτύπησε ο Ερντογάν …Τα άλλα είναι για κατανάλωση!


Τα έσοδα της οικογένειας του «Σουλτάνου» χτύπησαν οι Ρώσοι και για αυτόν τον λόγο κατέρριψαν το SU-24…Καταστράφηκαν εκατοντάδες φορτηγά που δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν και βέβαια και οι οδηγοί Τουρκμένοι  δεν  είναι πλέον τόσο πρόθυμοι οδηγήσουν τα φορτηγά στη Συρία!
Η ζημιά με το λαθρεμπόριο του πετρελαίου  είναι μη αντιστρέψιμη και ο Ερντογάν τρελάθηκε. Αν μάλιστα σκεφτούμε την (φήμη) που θέλει να είναι ιδιοκτήτης των φορτηγών και κύριο διακινητή του παράνομου πετρελαίου τον γιο του Ερντογάν αντιλαμβανόμαστε ότι είναι θέμα καθαρά οικογενειακής «εκδίκησης»..

Ο Ερντογάν σε δεξίωση που έδωσε στο προεδρικό παλάτι με αφορμή την ημέρα των δασκάλων, σχετικά με το ρωσικό αεροπλάνο που καταρρίφτηκε είπε: “ Εμείς δεν θέλουμε να παρουσιαστεί μια τέτοια εικόνα δυστυχώς όμως αισθανόμαστε τον πόνο λόγω αυτού του συμβάντος.
Το συμβάν πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των κανόνων εμπλοκής. Η Τουρκία δεν έχει μίσος απέναντι σε καμιά χώρα. Στη Συρία ο λόγος που δεν προκάλεσε τα σοβαρότερα γεγονότα ήταν η ήρεμη στάση της Τουρκίας. Κανείς να μην αμφιβάλλει ότι η Τουρκία για να μην συμβεί το τελευταίο συμβάν έχει καταβάλλει όλες τις προσπάθειες”.
Τέλος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι η περιοχή των Τουρκμενίων στη Συρία, Μπαγίρμπουτσάκ δεν είναι η περιοχή των τρομοκρατών της ΝΤΑΕΣ αλλά στη συγκεκριμένη περιοχή κατοικούνται μόνο οι Τουρκμένιοι οι οποίοι είναι οι συμπατριώτες και συγγενείς των Τούρκων. Ο  Ερντογάν είπε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή  οι επιθέσεις έχουν στόχο τους Τουκμένιους.

veteranos.gr