26.11.15

Ο Πούτιν τιμά τους νεκρούς της Ρωσίας: Μετάλλιο ύψιστης τιμής και εξασφάλιση των οικογενειών τους (φωτό)


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε πως οι δύο νεκροί Ρώσοι στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας θα τιμηθούν με το ύψιστο μετάλλιο ανδρείας του ρωσικού στρατού ενώ η κυβέρνηση της χώρας θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για τις οικογένειές τους.
 
Ο Κολονέλ Πεσκόφ, ο πιλότος που σκοτώθηκε από τα πυρά των ανταρτών μετά την εκτόξευση του από το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος, το οποίος καταρρίφθηκε από τους Τούρκους αλλά και ο Ρώσος στρατιώτης Αλεξάντερ Ποζίνιχ που σκοτώθηκε κατά την επιχείρηση διάσωσης, θα τιμηθούν από τη ρωσική κυβέρνηση.
 
Αυτό ανακοίνωσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν, τονίζοντας ότι στον Ρώσο Πιλότο θα απονεμηθεί το μετάλλιο ύψιστης Τιμής, ο «Ηρωας της Ρωσίας» ενώ στον νεαρό στρατιώτη, ο οποίος ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί, θα απονεμηθεί το μετάλλιο της αφοσίωσης στην πατρίδα.
 
 
O 52χρονος Πεσκόφ, ήταν παντρεμένος και άφησε πίσω του μια κόρη 16 ετών και ένα γιο 8 ετών ενώ όπως δήλωσε αξιωματούχος της κυβέρνησης, το κράτος θα αποπληρώσει όλα τα χρέη που είχε αφού πρόσφατα η οικογένεια είχε αγοράσει ένα νέο διαμέρισμα στο Λίπετσκ.
PRONEWS