30.11.15

Η ώρα της Κρήτης…Κατέφτασαν στο νησί 320 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες!


Στο Ηράκλειο βρίσκονται από  το μεσημέρι 320 μεγάλοι και διακεκριμένοι Ρώσοι πράκτορες,φιλοξενούμενοι της TEZ TOUR HELLAS.
Οι Ρώσοι επισκέπτες έφτασαν στον αερολιμένα Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης με απ´ ευθείας πτήση,που εκτέλεσε ένα αεροσκάφος AIRBUS 330 που ανήκει στον ίδιο επιχειρηματικό ταξιδιωτικό όμιλο και πιο συγκεκριμένα στην εταιρία I FLY που είναι επίσης Ρωσικών συμφερόντων.

Όπως και τις προηγούμενες ημέρες σας ενημερώσαμε ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ) η επίσκεψη αυτή έχει διπλή σημασία,ωστόσο εξ αιτίας των τελευταίων εξελίξεων στην περιοχή και την κρίση στις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας – Τουρκίας,αποκτά και μια πολύ σημαντική διάσταση αφού με σημερινές του δηλώσεις ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Βλ.Πούτιν ξεκαθάρισε » τέρμα ο τουρισμός στην Τουρκία «(…) με ότι αυτό συνεπάγεται.
Στις πρώτες δηλώσεις τους τόσο ο Γενικός Δντης Ελλάδος Μαν Απλαδενάκης όσο και ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γ.Πλιάκας,δήλωσαν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια αυτή και τις προεκτάσεις της.bc3d4-jpg
Στην υποδοχή τους νωρίτερα η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου αλλά και Κρητικό συγκρότημα έδωσαν το δικό τους χρώμα στην άφιξη.
Δεν έλειψαν τα Κρητικά κεράσματα,ενώ το ρακόμελο έκλεψε την καρδιά του.
Η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο της αλυσίδας ALDERMAR της οικογένειας Αγγελόπουλου στον Ανισαρά Χερσονήσου,ενώ απόψε το βράδυ θα χαρούν την Κρητική φιλοξενία και αύριο πρωί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση εργασίας,στην οποία αναμένεται να παραβρεθεί και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης
flashnews.gr/veteranos.gr