25.10.15

«Από το γλείψιμο πέρασε στην επίθεση»


Απίστευτες καταγγελίες έκανε από το βήμα της Βουλής το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.  

Αφού κατηγόρησε δημοσιογράφους για συμμετοχή σε συμμορίες και εκτελέσεις συμβολαίων, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, προχώρησε σε ανάγνωση μηνυμάτων sms που του έστελνε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τον οποίο μάλιστα είπε πως «από το γλείψιμο πέρασε στην επίθεση, επειδή δεν του έκαναν τα χατίρια». 


«Ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος είναι από τους καλύτερους επιχειρηματίες της χώρας. Ο γιος του αποφάσισε να γίνει καναλάρχης. Άρχισε με το newsbomb. Μου έστελνε sms: "Ο Γιώργος θα μπει εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός; Δεν πιστεύω να ξαναμπεί ο Κοντονής". Μόλις έγιναν οι εκλογές, μου έστειλε άλλο sms. "Αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μη με λένε Γιαννακόπουλο"» είπε ο κ. Καμμένος.

«Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι ότι οι εποχές που ο μπαμπάς τους έπαιρνε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα, όταν τους έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη στα πάρτι της Μυκόνου, τελείωσαν. Το νταβατζηλίκι τελείωσε. Κύριε Υπουργέ, βάλτε μια διάταξη ακόμα. Δεν μπορεί να είναι υποψήφιοι αγοραστές, άτομα καταδικασμένα ή που να διώκονται για συκοφαντική δυσφήμηση» πρόσθεσε. 

Όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τα sms αποστέλλονταν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε εκείνον και τη γυνάικα του, και μερικά από αυτά έλεγαν: 

-«Συγχαρητήρια ελπίζω να κλείσετε αυτήν τη φορά τετραετία. Το newsbomb βγαζει κυβέρνηση». 
-«Καλημέρα. Θα μπει ο Γιώργος ως εξωκοινοβουλευτικός υπουργός;» 
-«Ο Κοντονής όχι μόνο δεν έκανε τίποτα αλλά ούτε ραντεβού δεν μας έκανε» 
-«Εάν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μη με λένε Γιαννακόπουλο».  

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Ολόκληρο το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας Καμμένου από τα πρακτικά της Βουλής: 

Προχωράω παρακάτω, κλείνοντας με αυτό. Ζητώ συγγνώμη, κύριε Πρόεδρε. Τετελεσμένο αδίκημα κακουργηματικής εκβίασης. Ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος είναι ένας έντιμος επιχειρηματίας από τους καλύτερους φαρμακοβιομήχανους της χώρας -δεν μπορεί κανείς να του προσάψει τίποτα- με προσφορά στην Ελλάδα. Ο γιος του αποφάσισε να γίνει καναλάρχης. Άρχισε λοιπόν με το μπλογκ NewsBomb. Τι γράφει το News Bomb, λοιπόν στις 16 Σεπτεμβρίου; «Γι’ αυτό πρέπει να μπουν ξανά στη Βουλή Καμμένος και ΑΝΕΛ». Ύμνους! 

Προχωρούν παρακάτω στις 20/9/2015: «Θρίαμβος Τσίπρα-Καμμένου και το Βατερλό των δημοσκόπων». Στις 17 Σεπτεμβρίου: «Καμμένος: Έχουμε πρώτο το καραβάκι που λέγεται Ελλάδα». Προχωρώ παρακάτω, με διθυραμβικά δημοσιεύματα: «Καμμένος: Να μάθει ο λαός ποιοι πολιτικοί είναι πίσω από τη Λίστα Λαγκάρντ», γιατί πρέπει να είναι στη Βουλή κ.λπ. κ.λπ. Τα καταθέτω στη Βουλή. 

Τι ήθελε ο κ. Γιαννακόπουλος; Ο κ. Γιαννακόπουλος ήθελε από εμένα, ως κυβερνητικό εταίρο και Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στέλνοντας SMS στο τηλέφωνο το δικό μου και της γυναίκας μου, να απαιτήσει αυτά που είχε να απαιτήσει. Πρώτη απαίτηση: «Καλημέρα. Θα μπει ο Γιώργος, υποψήφιός μας, στο Υγείας ως εξωκοινοβουλευτικός; Παρακαλώ, πρόσεξε μην μας ξαναβάλουν πουθενά τον Κοντονή»! 

Δεύτερο SMS, 14.51΄ μετά μεσημβρίας, 21 Σεπτεμβρίου: «Συγχαρητήρια. Ελπίζω αυτή τη φορά να κλείσετε ολόκληρη τετραετία και χωρίς εμπόδια να μπορέσετε να διορθώσετε τα αίσχη των προηγούμενων σαράντα ετών. Καλή δύναμη. Το NewsBomb βγάζει κυβέρνηση». 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αναστάσιος Κουράκης): Κύριε Πρόεδρε, αν έχετε την καλοσύνη, ολοκληρώστε. 

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Υπουργός Εθνικής Άμυνας-Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων): Τελειώνω, κύριε Πρόεδρε. Είναι σοβαρό το θέμα. Τελειώνω αμέσως. 

Στις 21 του μηνός άλλο SMS: «Καλημέρα. Θα μπει ο Γιώργος πάλι ως εξωκοινοβουλευτικός;» Και λέει πάλι το ίδιο: «να μην μπει ο Κοντονής». Και προχωράει, 24 Σεπτεμβρίου: «Ο Κοντονής όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά ούτε ραντεβού δεν δέχεται να κάνει». Και 24 Σεπτεμβρίου, 20.57΄ μετά μεσημβρίας, στέλνει το εξής SMS: «Εάν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα, να μην με λένε Γιαννακόπουλο». 

Το ίδιο σάιτ, το οποίο μας εξυμνούσε, λοιπόν, από τις 24 του μηνός γράφει: «Η ιστορία γράφτηκε από λακέδες», με φωτογραφία δική μου και του Πρωθυπουργού. «Βόμβα Ζωής κατά Καμμένου: Δεν μου έδωσε τα στοιχεία για το εξοπλιστικά», «Ακατάλληλος και επικίνδυνος», το σπίτι της πεθεράς μου, «Ο Καμμένος με υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος χλεύασαν την Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος», «Αποκάλυψη: Γιατί ο Μεϊμαράκης έλεγε τον Καμμένο καταδικασμένο», μια απόφαση ελβετικού δικαστηρίου με την οποία έχω δικαιωθεί γιατί ήταν ερήμην, «Πλειστηριασμοί σπιτιών: Εν ψυχρώ αριστερή εκτέλεση από τον Τσίπρα και τον κόκκινο Πάνο», «Μαύρη μέρα για την ελληνική δημοσιογραφία-Υπουργός απείλησε το NewsBomb» 

Αυτός ο κύριος, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, διεκδικεί να πάρει κανάλι, για να κάνει τι; Για να πάρει 223 εκατομμύρια δάνειο, κόβοντας τα δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως έγινε μέχρι σήμερα, και να απειλεί την πολιτική ζωή του τόπου; Όχι, λοιπόν! 

Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι ότι οι εποχές τελείωσαν που ο μπαμπάς τους έπαιρνε το αστυνομικό τμήμα για να τους αφήσουν ελεύθερους, όταν τους έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη στα πάρτι της Μυκόνου. 

Θα πρέπει να καταλάβουν ότι το νταβατζηλίκι δεν περνά από τη Βουλή των Ελλήνων! Τελείωσε το νταβατζηλίκι! Πέφτει κάτω είτε ήταν μέχρι τώρα νταβατζήδες με παρελθόν είτε είναι νταβατζήδες που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τον τόπο! 

Κύριε Υπουργέ, οφείλετε να βάλετε, αν θέλετε, μία διάταξη ακόμα. Να πείτε, δηλαδή, ότι άτομα που θέλουν να εμπλακούν στη μετοχική σύνθεση, δεν μπορεί να είναι καταδικασμένοι ή να διώκονται για αδικήματα όπως αυτό της συκοφαντικής δυσφήμησης και της εκβίασης.

Η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε αναπάντηση την επίθεση και σε δήλωσή του αναφέρει:

«Παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα ακόμη ρεσιτάλ ερμηνείας από τον εξαιρετικό "πολιτικό", Πάνο Καμμένο, που χρησιμοποιεί το βήμα αλλά πολύ περισσότερο την ασυλία της Βουλής για να συνεχίζει να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και να ριχνει λάσπη σε όποιον στέκεται απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τον ελληνικό λαό. 

Με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, που δυστυχώς πια ούτε τους ανεξάρτητους αλλά ούτε και τους Έλληνες εκπροσωπεί, ταυτίστηκαμε και τον στήριξα προσωπικά επειδή πίστεψα ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα ελευθερώσει την πατρίδα μας από τις ξένες δυνάμεις κατοχής.Πίστεψα κι εγώ όπως χιλιάδες Έλληνες ότι είναι πατριώτης κι όχι ένας ακόμη προδότης.

Ποιος θα περίμενε ότι κι αυτός τελικά θα στηνόταν στα τέσσερα και γλείφοντας εκεί που έφτυνε, θα έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε ένα ακόμη μνημόνιο, το βαρύτερο και το σκληρότερο, οδηγώντας τους Έλληνες ακόμη πιο βαθιά στην καταστροφή και παραδίδοντας την πατρίδα μας στα κοράκια. Κι αυτό δεν αλλάζει όσο κι όποιον κι αν επιχειρήσει να συκοφαντήσει ο "ηθοποιός" Καμμένος.

Με τον Καμμένο θα τα πούμε εκεί που πρέπει όταν δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία. Άλλωστε η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να κρυφτείς. Όλοι γνωρίζουν ποια είναι η οικογένεια Καμμένου και ποια η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ποιος υπογράφει την καταστροφή των Ελλήνων και ποιος δίνει ψωμί εδώ και δεκαετίες σε χιλιάδες οικογένειες. Δυστυχώς για τον Καμμένο, όταν έρθει η ώρα των αποδείξεων θα χρειαστεί να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Μια ακόμη κωλοτούμπα... 

Προσωπικά θα συνεχίσω τον αγώνα μου, για να απελευθερώσω την πατρίδα από τις ξένες δυνάμεις κατοχής, τους δοσίλογους και τους προδότες, τους ψεύτες και τους κλέφτες. Αυτούς που ξεπουλάνε την χώρα σπιθαμή προς σπιθαμή και καταδικάζουν τις επόμενες γενιές Ελλήνων σε θάνατο. Και δυστυχώς για τον κάθε Καμμένο, όταν πρόκειται για την πατρίδα μου, δεν κάνω πίσω ποτέ. Όσες απειλές δέχτηκα, δέχομαι και θα δεχτώ» ήταν η δήλωση που έκανε ο κ. Γιαννακόπουλος.
zougla.gr