8.12.14

Θ.Πάγκαλος: "Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε να τα βάζουμε με αυτούς που μας βοηθούν"!


Ντροπή θα έπρεπε να νιώθουμε κατά τον Θεόδωρο Πάγκαλο «απέναντι σε όσους μας βοηθούν, να κάνουμε πράγματα που θα έπρεπε να έχουμε κάνει ήδη μόνοι μας».
 
Αυτό ήταν το σχόλιο του πρώην υπουργού σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.
 
Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στην εικόνα που παρουσιάζει το Κοινοβούλιο κάνοντας λόγο για τη χειρότερη Βουλή από την εποχή της μεταπολίτευσης υποστηρίζοντας ότι για την κατάσταση αυτή «φταίμε όλοι και φυσικά οι πολίτες».
 
Σχολιάζοντας το αίτημα του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού να του χορηγηθεί άδεια για να φοιτήσει στο ΤΕΙ Αθηνών σημείωσε ότι «πρέπει να σπουδάζουν οι κρατούμενοι, δεν θέλουμε να τους εκδικηθούμε ούτε να τους τιμωρήσουμε αλλά δεν μπορεί να βγαίνει έξω όποιος θέλει να σπουδάσει και να κάνει απεργία πείνας για να γίνει συμπαθής. Είναι δυνατόν να αναλάβει το κράτος αυτή την ευθύνη;».
 
defencenet.gr 

Έχει δίκιο, θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που τους αφήνουμε και κυκλοφορούν ελεύθεροι μετά από όσα έκαναν εις βάρος της Ελλάδος και έχουν το θράσος να δίνουν  συμβουλές και να κάνουν παρατηρήσεις!
κ. Πάγκαλε η Ελλάδα μέχρι τη μεταπολίτευση, δεν είχε καμία ανάγκη από κανένα Γερμανό και κανέναν Γερμανόφιλο πολιτικό- σαν κι αυτούς που μας κάθισαν στο σβέρκο.Ήταν πανίσχυρη και οικονομικά ανεξάρτητη, μέχρι που ήρθαν πάλι τα κοράκια της πολιτικής και με το πρόσχημα της δημοκρατίας άδειασαν τα ταμεία και γέμισαν τις τσέπες τους και τις Offshore εταιρίες τους με τον ιδρώτα και το αίμα του λαού και άφησαν πίσω τους ερείπια και καμμένη γη.
Το κακό είναι ότι το πάθημα δεν μας έγινε μάθημα και επαφιέμεθα πάλι σε πολιτικούς να μας σώσουν! 
Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση υπερκομματική με πρόσωπα έντιμα, έμπειρα, με αυξημένη την αίσθηση του καθήκοντος και  της αγάπης προς την Ελλάδα.
ΑΛΕΞ.