19.11.14

Ο περιπτεράς θα έπρεπε να συλληφθεί, αρνήθηκε να πουλήσει νερά στους Αστυνομικούς!

για λίγο νερό!!!
Είναι στο χέρι του κάθε περιπτερά να αρνηθεί να πουλήσει νερό στον οποιονδήποτε;
Ο "οποιοσδήποτε" θα τον έσπαγε στο ξύλο και θα του έκανε το περίπτερο..."γκαμπριολέ". Ήταν τυχερός που οι αστυνομικοί συγκρατήθηκαν και δεν διανυκτέρευσε στο Α΄Βοηθειών, όπως του έπρεπε.
ΑΛΕΞ

Μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή (ΑΝΤ1), ο αντιπρόσωπος των αστυνομικών δήλωσε πως «οι αστυνομικοί έδωσαν χρήματα στον περιπτερά για τα νερά αλλά εκείνος αρνήθηκε να τους του πουλήσει», προσθέτοντας ότι «δεν έγινε ούτε τσαμπουκάς, ούτε κλοπή, όπως διαφαίνεται από την έρευνα».

Μπαλάσκας από Enikos_gr

«Από την ενημέρωση που έχω, οι συνάδελφοι από την διμοιρία έδωσαν χρήματα στον περιπτερά για να αγοράσουν νερά ενώ εκείνος τους είπε "δεν σας δίνω"» υπογράμμισε ο κ. Μπαλάσκας και έκανε λόγο για λάθος από την πλευρά των αστυνομικών λέγοντας ότι «οι συνάδελφοι δεν κατάλαβαν ότι έπρεπε να φύγουν (!!!) και επέμειναν να του δώσουν λεφτά για να πάρουν τα νερά».
Ο κ. Μπαλάσκας τόνισε πως οι αστυνομικοί ζήτησαν τη σύλληψή του επειδή δεν πήρε τα χρήματα, προσθέτοντας παράλληλα ότι «είναι παράνομο να αρνείσαι να πουλήσεις»

-Δεν έπρεπε να φύγουν κ. Μπαλάσκα.Έπρεπε να τον συλλάβουν και να τον στείλουν αυτόφωρο για άρνηση πωλήσεως και εξύβριση. Αλοίμονο αν ο καθένας επιλέγει ανάλογα με τις πεποιθήσεις του, σε ποιον θα πουλήσει τα προς πώλησιν είδη του καταστήματός του!
ΑΛΕΞ