22.6.14

Αντώναρος: Να μην μείνουν αδιερεύνητα τα όσα έκαναν με το έλλειμμα οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου


Ο Ευάγγελος Αντώναρος, σε συνέντευξή του στον Real FM, αναφέρθηκε στο πρωτοσέλιδο της Real News σχετικά με τις καταγγελίες που κάνουν δύο πρώην μέλη της ΕΛΣΤΑΤ, ότι οι δικαστικές αρχές συγκάλυψαν τις ευθύνες Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος.

«Ιδιαίτερα σημαντικές οι σημερινές αποκαλύψεις για ΕΛΣΤΑΤ στη RealNews. Ολες οι πτυχές της υπόθεσης στο φως.


Οι Έλληνες εκλήθησαν να πληρώσουν αδικαιολόγητα αρκετά δισ ευρώ, αν αποδειχθεί ότι διογκώθηκε συνειδητά το έλλειμμα από τον Παπανδρέου.

Να μη μείνουν αδιερεύνητα όσα περίεργα έκαναν σχετικά με το έλλειμμα οι Παπανδρέου κ Παπακωνσταντίνου μετά την ανάληψη της εξουσίας το 2009», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει εκδηλώσει και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο αξίωμα καθώς, όπως υποστήριξε, δεν ταιριάζει με το ταμπεραμέντο του πρώην Πρωθυπουργού.
«Δεν του πάει αυτή η θέση», είπε ο κ. Αντώναρος επισημαίνοντας πως ο κ. Καραμανλής είναι ένας ζωντανός και ενεργός άνθρωπος.
Τέλος, χαρακτήρισε ως «υπεύθυνη και σοβαρή τοποθέτηση του Βασίλη Κικίλια για τις καταγγελίες του Σκουρλέτη περί παρακολουθήσεων τηλεφωνικών συνδιαλέξεων».
http://ysterografa.gr/