5.4.14

Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ …Ο Πάνος Μπεγλίτης!!!

Ο  Υπουργός   που σφράγισε το πέρασμά του απο το ΥΠΕΘΑ και ο Υπουργός που ζήτησε να κοπεί ο ομφάλιος λώρος των Αποστράτων Αξιωματικών με τους  εν ενεργεία ..αλλά και όπως αποκαλύφθηκε   πληροφορήθηκε για το επικείμενο (Πραξικόπημα των Αποστράτων) απο ...δημοσιογράφο! Εντάχθηκε στη ΔΗΜΑΡ και ζητά την ψήφο μας !
Άπαντες οι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων ε.α και ε.α  αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας πρέπει να ανταποδώσουμε την αγάπη και το σεβασμό που τρέφει ο άνθρωπος αυτός για τις Ένοπλες Δυνάμεις αφού  ξεκίνησε να σώσει την οικονομία της Ελλάδος κόβοντας τις συντάξεις των Απαστράτων των Ε.Δ & των ΣΑ  κατά 40% τον Σεπτέμβριο του 2010,φέρντοντας στους στα όρια της φτώχειας
Οι περικοπές στο χώρο των Αποστράτων έφτασαν το 65 % και ακόμη να σωθεί η Ελλάδα
Μαυρίστε τον και μάλιστα με μαύρο  δαγκωτό …Να μην ξεχνάτε  όμως οτι κάποια ΜΜΕ  το στήριζαν τότε και  ζητούσαν το κεφάλι των Αποστράτων Αξιωματικών !
Τα ονόματα των πρώτων 40 υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ παρουσίασε στην Κεντρική Επιτροπή ο γραμματέας του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ζητώντας από το όργανο την τυπική έγκρισή τους.
Ανάμεσα στους 40 ξεχωρίζει το όνομα του Ανδρέα Παπαδόπουλου, του Δημήτρη Χατζησωκράτη, ενώ περιλαμβάνονται και τρεις  μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ όπως είναι η Μαριλένα Κοππά, ο Πάνος Μπεγλίτης και ο καθηγητής Γιάννης Τσαμουργκέλης.
veteranos.gr
_____________________________________________
Προτάσεις: