22.12.13

"ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙΟΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" Ε.Βενιζέλος: "Ο ΣΥΡΙΖΑ «εκτσογλανίζει» τη κοινωνία"

Ωραίες εκφράσεις "μεγάλων ανδρών"!!!
__________________________________
O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι καλλιεργεί τον "εκτσογλανισμό" στην κοινωνία, προχώρησε σε εκτενή αναφορά σε κυβερνητικά θέματα και παράλληλα απευθύνθηκε σε όσους εκφράζουν αντιρρήσεις για τις επιλογές του στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Επίσης αναφέρθηκε στον Μίκη Θεοδωράκη μιλώντας για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τα στελέχη του καλλιεργούν το υπόστρωμα του εκφασισμού και του "εκτσογλανισμού". Εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε ως όχημα για να εκφραστεί η δυσαρέσκεια των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ. και πρόσθεσε ότι τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημιουργούν συνθήκες οιονεί εμφυλίου πολέμου στην κοινωνία.Σε εκείνο το σημείο πρόσθεσε πως στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει έλλειψη συλλογικής αυτοπροστασίας, τη στιγμή που είναι παράταξη, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που, όπως σημείωσε, είναι εκλογικό όχημα.
Αναφέρθηκε στην κεντροαριστερά και στις ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι οι «58» δεν συγκροτούν κόμμα, αλλά πήραν μια πρωτοβουλία για να γίνουν ο καταλύτης των εξελίξεων για την ανασυγκρότηση του χώρου της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης. Και πρόσθεσε ότι το κάλεσμα που είχε απευθύνει για συμμετοχή στον διάλογο ισχύει και σήμερα για όλους και για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αποχώρησαν από αυτό.
Απαντώντας, ουσιαστικά, σε όσους αμφισβητούν τη στρατηγική του, τόνισε ότι ο ίδιος έχει μεγάλα αποθέματα αντοχής και ότι θα «συναντηθούμε με εκείνους που μοιράζονται μαζί μας το ίδιο ιστορικό αίσθημα ευθύνης».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr