1.11.13

Προσοχή να μην γίνουμε πιόνια στη σκακιέρα τους...


Οι δράστες της εγκληματικής ενέργειας που έγινε απόψε με θύματα τρεις νεαρούς συμπατριώτες μας, εκ των οποίων οι δύο νεκροί και ο ένας βαριά τραυματισμένος, δεν στόχευαν τα συγκεκριμένα αυτά άτομα, στόχευαν την ενότητα των Ελλήνων.

 Οι "οργανώσεις " αυτές (στις οποίες υποτίθεται ότι ανήκουν) με τα διάφορα ονόματα, δεν είναι αυτό που δείχνουν. Αποτελούνται από έμμισθους  υπαλλήλους ξένων Υπηρεσιών, που τους ενεργοποιούν ανάλογα με τα συμφέροντά τους.

 Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ο στόχος τους είναι η διάρρηξη της ενότητας των Ελλήνων και η πρόκληση εμφυλίου πολέμου.


  Απώτερος σκοπός τους είναι η δημιουργία καταλλήλου κλίματος αποσύνθεσης του Ελληνικού κράτους, για να βάλουν στο χέρι τα πετρέλαια, τα νησιά μας, τη Θράκη, τη Μακεδονία,την Ήπειρο και ο,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

  Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην γίνουμε πιόνια στη σκακιέρα τους και -άθελά μας- όργανα των συμφερόντων τους.

  Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ΕΝΟΤΗΤΑ και συνδρομή στις Αρχές να εντοπίσουν τους δράστες των δολοφονιών, ώστε να ξετυλιχθεί το κουβάρι....

  Για να εντοπίσουμε τον ή τους εργοδότες των δολοφόνων, αρκεί να σκεφθούμε ποιος έχει συμφέρον να δημιουργήσει εμφύλιο πόλεμο.
 Αν από τη διαδικασία αποδειχθεί ποιος τελικά είναι, να τον τσακίσουμε και να πετάξουμε τη πρεσβεία του από την Ελλάδα, όποιου κράτους και αν είναι...

  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. 
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ.

Efenpress