11.10.13

...Ινστρούχτορες στην Αστυνομία ονειρεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΣΥΡΙΖΑ: Να υπαχθεί η ΕΛΑΣ σε διακομματική κοινοβουλευτική επιτροπή
Αναγκαία χαρακτηρίζει τον εκδημοκρατισμό και την υπαγωγή της ΕΛΑΣ σε διακομματική κοινοβουλευτική επιτροπή, η οποία θα στηρίζει και θα ελέγχει το έργο της, το τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως επισημαίνεται, η ανακοίνωση της έρευνας σε αστυνομικές υπηρεσίες για εμπλοκή αστυνομικών στη δράση της Χρυσής Αυγής αφορά υπηρεσίες και περιστατικά που έχουν καταγγελθεί τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να προκύπτει το ερώτημα γιατί αυτοί οι έλεγχοι δεν έγιναν μέχρι σήμερα.

«Η ηγεσία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης που με την επιδεικτική ανοχή μέχρι χθες, συγκάλυπτε και ενθάρρυνε περιστατικά πιθανής εμπλοκής Αστυνομικών σε κρούσματα ρατσιστικής βίας, απάνθρωπες συμπεριφορές και βασανισμό πολιτών, έβλεπε σκοπιμότητα στα καταγγελλόμενα και τους αθώωνε προκαταβολικά, απειλούσε με μηνύσεις και αρνούνταν να απαντήσει σε δημοσιογράφους, ποιον μπορεί να πείσει για την αξιοπιστία και το βάθος των ερευνών αυτών;» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Κλείνοντας, τονίζεται ότι η διείσδυση στης Χρυσής Αυγής στους μηχανισμούς ασφαλείας του κράτους δεν είναι υπόθεση μόνο της κυβέρνησης και του υπουργού.
Πηγή: naftemporiki.