4.8.13

Λουκέτο για ...48 ώρες, λόγω φοροδιαφυγής, σε νυκτερινό κέντρο της Χαλκιδικής

Efenpress: Ποιος κοροϊδεύει, ποιον; 24 ώρες ...λουκέτο ! (φυσικά θα είναι και καθημερινές που δεν λειτουργεί το κέντρο) 
Σε περίπτωση -λέει- υποτροπής 1 μήνα!
Το κόλπο; Αλλάζει η ιδιοκτησία (εικονικά) του κέντρου και συνεχίζει τη λειτουργία του κανονικά! 
Εάν προέβλεπε με την πρώτη, κλείσιμο 6 μηνών  πρόστιμο 500.000 ευρώ και απαγόρευση μεταβιβάσεως της ιδιοκτησίας για 3 χρόνια, θα ξαναέκλεβαν το δημόσιο;
_______________________________________________
Λουκέτο σε κέντρο νυκτερινής διασκέδασης, για 48 ώρες, επειδή υπέπεσε σε σειρά φορολογικών παραβάσεων, έβαλε το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για το πρώτο λουκέτο, βάσει των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων του Σ.Δ.Ο.Ε Θεσσαλονίκης (Ε.Δ.Ε.Υ.Θ) στο πλαίσιο της πάταξης της φοροδιαφυγής, σε έλεγχο που πραγματοποίησε τις πρωινές ώρες της 03/08/2013, στην περιοχή Καλλιθέα Χαλκιδικής, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο οποίο εμφανιζόταν γνωστός τραγουδιστής, διαπίστωσε ότι είχε υποπέσει σε πλήθος παραβάσεων εφαρμογής των διατάξεων του ΚΦΑΣ.
Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η Υπηρεσία να προβεί άμεσα στον καταλογισμό των παραβάσεων και στο κλείσιμο του καταστήματος για τις επόμενες 48 ώρες σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 2523/97.Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση υποτροπής το "λουκέτο" θα έχει διάρκεια ενός μήνα και εάν οι παραβάσεις συνεχιστούν το "λουκέτο" θα έχει διάρκεια ένα εξάμηνο.
agelioforos