1.11.12

Efenpress: Και ποιος ανήκει πια; Video

Μ. Κασσής: Δεν ανήκω πλέον στο ΠΑΣΟΚ

Το δρόμο της ανεξαρτητοποίησης επέλεξε, μετά και όσα συνέβησαν στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Ηπείρου. Ο Μ. Κασσής ξεκαθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, ενώ επανέλαβε την πρόθεσή του να μην ψηφίσει τα μέτρα.

«Είμαι ανεξάρτητος βουλευτής πλέον δεν είμαι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, γιατί τη στιγμή που δε συμφωνώ με τα μέτρα αυτά η δήλωσή μου είναι ότι είμαι ανεξάρτητος βουλευτής για το λόγο του ότι έτσι όπως τέθηκε το θέμα στην κοινοβουλευτική ομάδα από πλευράς του προέδρου ότι όποιος δε συμφωνεί να ψηφίσει τα μέτρα, εγώ αποχώρησα στο τέλος της συνεδρίασης γιατί τέθηκε ότι όποιος δεν ψηφίζει δεν είναι πλέον βουλευτής του ΠΑΣΟΚ» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.



Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σημαίνει κομματική πειθαρχία, δηλαδή πριν έρθουν τα μέτρα στη βουλή, πριν τα μέτρα τα δουν οι βουλευτές, πριν συζητηθούν καν και να έρχονται και να λένε ότι όποιος δε συμφωνεί να σηκωθεί να φύγει από τώρα, τι σόι κομματική πειθαρχία είναι αυτό. Ας καταλάβουν ορισμένοι ότι το ΠΑΣΟΚ το φτάσαν στο 4% και εγώ για να υπηρετήσω αυτό το ΠΑΣΟΚ, τέτοια κοινοβουλευτική ομάδα με το ποιος θα γίνει υπουργός στη συνέχεια με το Σαμαρά έναν αφερέγγυο πρωθυπουργό ο οποίος δεσμεύτηκε για κάποια πράγματα τα οποία δεν υλοποιούνται εγώ δεν μπορώ να τα υπηρετήσω».

real.gr