1.9.12

Αιφνιδιαστιακή επίσκεψη Σαμαρά στην Ομόνοια



Από κοντά ο Πρωθυπουργός θέλησε να δει την αλλαγή της εικόνας στο κέντρο της Αθήνας μετά τις καθημερινές επιχειρήσεις της Αστυνομίας για τον εντοπισμό παράνομων μεταναστών. 








Μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς συνοδεύονταν από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη  και τον Διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Κωνσταντίνο Μπούρα. Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους, ενώ ήπιε καφέ με τους συνεργάτες του σε δυο καταστήματα της περιοχής

 

Ο Διάλογος του Πρωθυπουργού με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Νίκος Δένδιας:
 Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να γίνουν ακόμα πολλά. Θα πάρει καιρό. Αλλά υπάρχει και μια δραματική βελτίωση την οποία είδατε κι εσείς. Ο κόσμος τα αναγνωρίζει. Σας χαιρετάει. Λέει ένα «ευχαριστώ». Λέει και τις αγωνίες του.

Αντώνης Σαμαράς: Κοιτάξτε, εδώ κάποτε ήταν πολύβουη περιοχή της Αθήνας. Ένα διάστημα έγινε επίκεντρο παρανομιών και ανομίας. Τώρα πρέπει να παραδώσουμε την Αθήνα τόπο ασφαλή, γιατί δεν μπορεί να ζήσει ο Έλληνας διαφορετικά. Κι αυτό πρέπει να γίνει σε όλη την Ελλάδα. Προχωράμε και το έχεις πάει μέχρι στιγμής καλά. Πραγματικά, πρέπει να συνεχίσουμε. Ο κόσμος –τον είδες- το δέχεται, χαίρεται, αλλά πρέπει να γίνουν και άλλα πολλά.



Νίκος Δένδιας:
 Έχουμε και τη δική σας κάλυψη.

Αντώνης Σαμαράς: Χάρηκα τον κόσμο.

real