30.6.12

Η Χρυσή Αυγή "τα χώνει" στον Μπουτάρη! (ΒΙΝΤΕΟ)


alt
"ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΠΡΟΣΚΥΝΑ", φώναζαν  τα μέλη της Χρυσής Αυγής που συγκεντρώθηκαν έξω από το τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης για να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων στη Θεσσαλονίκη.






Dim lights Embed " readonly="readonly" style="vertical-align: middle; font-size: 10px; width: 150px; line-height: 14px; margin: 0px 0px 0px 4px; padding-right: 1px; padding-left: 1px; height: 12px; border: 1px solid rgb(31, 31, 31); color: rgb(187, 187, 187); ">
Παράλληλα, οι Χρυσαυγίτες δεν χάνουν ευκαιρία να σχολιάσουν το "καθετί" που λέει ο δήμαρχος, στολίζοντάς τον με τα πιο ωραία επίθετα! Διαβάστε πιο κάτω το τελευταίο σχόλιο που έκαναν στο σάιτ τους: 
"Το φαινόμενο Γιάννης Μπουτάρης, ο  "φωτισμένος" δήμαρχος της Θεσσαλονίκης ξαναχτύπησε.Μετά την πρότασή του να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, την αντίθεσή του στην επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, το καλωσόρισμα στο gay pride parade και γενικότερα κάθε τι ανθελληνικό κι ανώμαλο, έχει άποψη και για την παιδεία.
Σε μία αποστροφή του λόγου του ο Γιάννης Μπουτάρης, αναφέρθηκε στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας τονίζοντας ότι είναι «αίσχος». Με αφορμή τη δήλωσή του σχολίασε θετικά την εκπαιδευτική ικανότητα του δασκάλου του εγγονού του, ο οποίος καλεί τα παιδιά να πλάσουν παραμύθια με το μυαλό τους. Ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι αυτή η πρακτική βοηθά τη δημιουργικότητα των παιδιών. Έκλεισε λέγοντας: «πιο σημαντικό τα παιδιά να μαθαίνουν να λένε παραμύθια, παρά να μαθαίνουν πότε πέθανε ο Καραϊσκάκης».Τα σχόλια περιττεύουν...".