31.5.12

Τρεις αλλοδαποί και ένας...ιθαγενής με ..."βραχιόλια"



       Συνελήφθησαν χθές (30-05-2012) το μεσημέρι, στην περιοχή του κέντρου, δυο (2) αλλοδαποί ηλικίας 33 και 18 ετών, διότι λίγο νωρίτερα αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν, με τη χρήση σωματικής βίας, από δυο (2) αλλοδαπές μια (1) χρυσή αλυσίδα λαιμού και χρήματα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

______________________________________________________

       Συνελήφθη χθες (30-05-2012) το μεσημέρι στην περιοχή της Σταυρούπολης, 29χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε να έχει έναν (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα (1) αποκωδικοποίητη με τηλεχειριστήριο, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την κατοχή τους.
______________________________________________________

       Συνελήφθη χθες (30-05-2012) το μεσημέρι στην περιοχή της Ανάληψης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 51χρονος αλλοδαπός, διότι λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από 28χρονο ημεδαπό, τρεις (3) βαλίτσες, τις οποίες ο παθόντας είχε τοποθετήσει στο πεζοδρόμιο.
________________________________________________________________

       Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 29-05-2012 , στη περιοχή του κέντρου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 33χρονος ημεδαπός διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) αεροβόλο πιστόλι τύπου REPLICA.