31.5.12

Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ μιμείται το ΠΑΣΟΚ του '74


Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ μιμείται το ΠΑΣΟΚ του '74
Επικριτική απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία χαρακτήρισε «λόγια του αέρα» τα περί κατάργησης του μνημονίου που υποστηρίζει η Κουμουνδούρου, τονίζοντας παράλληλα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετεξελίσσεται σε νέα σοσιαλδημοκρατία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μία διαδικασία μετεξέλιξης. Ένα μεγάλο κομμάτι του γίνεται η νέα σοσιαλδημοκρατία και ένα άλλο το ανάχωμα προς το ΚΚΕ. Μιμείται το ΠΑΣΟΚ του 1974» τόνισε η γγ του ΚΚΕ σε συνέντευξή της στον Real FM, ενώ υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να συζητήσει συμμετοχή του κόμματός της σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία θα δεχθεί όλες τις πολιτικές της Ε.Ε.

Η γγ του ΚΚΕ εκτίμησε ότι κανένα από τα τρία κόμματα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) δεν παρουσιάζουν το σχέδιό τους για την επόμενη ημέρα, όπου μπορεί να υπάρξει αποπομπή χωρών από την ευρωζώνη ή ακόμη και φαινόμενα ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας.
«Εμείς είμαστε ρεαλιστές και δεν έχουμε καβαλήσει κανένα καλάμι» σημείωσε η κ. Παπαρήγα, αμφισβητώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει πράξη τα όσα περιγράφει στο πρόγραμμά του, όπως για παράδειγμα οι επανακρατικοποιήσεις, για τις οποίες αντιδρά η ΕΕ.
ethnos