1.3.12

Ετοιμάζεται επέμβαση στην Κομοτηνή



Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ομηρίας με δύο τραυματίες σε εργοστάσιο εταιρείας κατασκευής κάδων απορριμμάτων στην Κομοτηνή. Ως δράστης φέρεται απολυμένος οδηγός της επιχείρησης, πατέρας δύο παιδιών και άνεργος επί οκτάμηνο. Ο 52χρονος βρίσκεται εντός του κτηρίου και κρατά πλέον υπό την απειλή κυνηγετικού όπλου δύο ομήρους. 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το κτίριο του εργοστασίου. Πριν από λίγη ώρα, με συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας απελευθερώθηκαν και δύο εργαζόμενες, που είχαν κρυφτεί σε αποθηκευτικό χώρο του εργοστασίου.


Η ευρύτερη περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ επί τόπου βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα για κάθε ενδεχόμενο.

Ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τον 52χρονο, πρώην εργαζόμενο της εταιρίας, έτσι ώστε να τον πείσουν να παραδοθεί.



Στο χώρο βρίσκονται ο εισαγγελέας και δυνάμεις των ΕΚΑΜ. Οι ενέργειες του δράστη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οφείλονται στο γεγονός ότι πριν από ένα χρόνο απολύθηκε από τη συγκριμένη εταιρία, στην οποία εργαζόταν στον τομέα διακίνησης των εμπορευμάτων.



Ο άντρας που εργάζονταν στην επιχείρηση και απολύθηκε πριν από οκτώ μήνες στη 1.15 το μεσημέρι πήγε στο εργοστάσιο και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα αδιακρίτως ζητώντας να επαναπροσληφθεί στην εταιρεία, λέγοντας πως όλο αυτό το διάστημα είχε λάβει σχετικές διαβεβαιώσεις από τον ιδιοκτήτη.



real.gr