24.2.12

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δύο Γεωργιανοί ...αρουραίοι πιάστηκαν στα πράσα! 
τη στιγμή που επιχειρούσαν με τη μέθοδο «ριφιφί» να διαρρήξουν Υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, οι οποίοι πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή ευθύνης τους, συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω δύο Γεωργιανούς, ηλικίας 48 και 26 ετών, για απόπειρα διάρρηξης και κλοπής Υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ.

Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα της 23-02-2012, όταν οι δύο άνδρες, με τη χρήση φορητού τρυπανιού, προσπαθούσαν να δανοίξουν οπή σε εξωτερικό τοίχο του καταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων Κορδελιού.

Αντιλαμβανόμενοι οι δράστες την άφιξη των αστυνομικών, επιχείρησαν ανεπιτυχώς να αποφύγουν τη σύλληψη και να διαφύγουν.
_______________________________________________________________________________
Ξαλάφρωναν ...εργοστάσιο αλλά...

Συνελήφθησαν δύο δράστες για κλοπή υλικών από παλιό εργοστάσιο
Συνελήφθησαν ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης, 37χρονος ομογενής και 42χρονος αλλοδαπός, για κλοπή αντικειμένων από χώρους παλαιού εργοστασίου, επί της οδού Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες, απογευματινές ώρες της 22-02-2012, αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα, κομμάτια αλουμινίου και άλλα υλικά από τη συγκεκριμένη επιχείρηση, έγιναν όμως αντιληπτοί από περίοικο, ο οποίος ενημέρωσε το τηλεφωνικό Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης («100»), με αποτέλεσμα οι δράστες να εντοπιστούν και να συλληφθούν λίγο αργότερα στην περιοχή του Ευόσμου.
______________________________________________________________________________
Το "100" του χάλασε τη ...δουλειά! 


Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, από περιπολούντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 46χρονος ημεδαπός, διότι, ξημερώματα της 23-02-2012, αποπειράθηκε να διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαριλάου.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο.

_____________________________________________________________________________
Την ώρα που έκλεβε κινητό σε Αστικό λεωφορείο τον..."σβέρκωσε" η " ΔΙΑΣ"!

Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «ΔΙ.ΑΣ», 35χρονος Αλβανός, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες συνωστισμού που επικρατούσαν σε αστικό λεωφορείο, το μεσημέρι της 23-02-2012, επιχείρησε να αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο συνεπιβάτιδάς του.

_____________________________________________________________________________
Αυτοκινούμενο διαρρηκτικό ...συνεργείο πιάστηκε από την " ΔΙ.ΑΣ"


Συνελήφθη στο κέντρο της πόλης, το μεσημέρι της 23-02-2012, 36χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς ομάδας «ΔΙ.ΑΣ», βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία (κρουστικό δράπανο, βιδολόγοι, κ.α), την προέλευση και κατοχή των οποίων αδυνατούσε να δικαιολογήσει.
_____________________________________________________________________________
Η Ασφάλεια Χαριλάου "τσίμπησε" Βουλγάρα πορτοφολού!

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Χαριλάου, χθες (23-02-2012) το μεσημέρι, ειδοποιούμενοι για περιστατικό κλοπής, έσπευσαν στη συμβολή των οδών Σινιόσογλου με Ι. Καισαρείας, όπου συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω 16χρονη αλλοδαπή, καταγόμενη από τη Βουλγαρία, η οποία έντεχνα, αφαίρεσε το πορτοφόλι ανυποψίαστης πεζής γυναίκας.

______________________________________________________________________________
9 Φυγόποινοι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Έπειτα από εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις, κατά το προηγούμενο 24ωρο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν συνολικά 9 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.