1.11.11

Διεθνής επιτυχία της ΛΕΦΕΔ Θεσσαλονίκης! -VIDEO-


 ΛΕΦΕΔ



Πληροφορούμεθα από Αγγλία, ότι η ομάδα της Λ.ΕΦ.ΕΔ Θεσσαλονίκης που συμμετέχει στη Διεθνή άσκηση περιπόλων CAMBRIAN PATROL 2011 ( CP11), έλαβε το Χάλκινο Μετάλλιο, ανάμεσα σε 94 περιπόλους που έλαβαν μέρος στην άσκηση!


 Σημειωτέον ότι από τις 94 περιπόλους, οι 40 εγκατέλειψαν  την άσκηση,συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών ομάδων αναγνώρισης ΝΑΤΟικών στρατών!!!
Στην άσκηση αυτή, που είναι από τις ποιο δύσκολες και επίπονες, συμμετέχουν επίλεκτες δυνάμεις Ευρωπαϊκού τακτικού στρατού , καθώς και είκοσι  ( 20 ) ομάδες εφέδρων από Ευρωπαϊκές Χώρες .
  Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει Ελληνική Ομάδα, η οποία με την εντυπωσιακή παρουσία της όχι μόνο κατόρθωσε να φέρει εις πέρας την αποστολή της, αλλά και απέσπασε εκτός από το θαυμασμό των διοργανωτών και το Χάλκινο μετάλλιο!
  Η EFENPRESS συγχαίρει θερμά τους Εφέδρους μας, οι οποίοι αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και απόδειξη ότι υπάρχουν ακόμη γνήσιοι Έλληνες που θα ανασύρουν την Ελλάδα μας από το γκρεμό που την έριξαν οι άχρηστοι της πολιτικής ζωής του τόπου...



  
EFENPRESS