23.2.11

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Συλλήψεις για παράβαση Ν. «Περί  Πνευματικής Ιδιοκτησίας» 


Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες (22-02-2011), στους Αμπελόκηπους και στο Πανόραμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της Διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης δύο ημεδαποί, ηλικίας 53 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας». 
Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία εκπροσώπου της Εταιρείας Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων (Ε.Π.Ο.Ε.) και σε έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 926 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας και ήχου (DVD), στο κατάστημα της 53χρονης στους Αμπελόκηπους και
  • 187 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας και ήχου (DVD) και 139 πλαστά εξώφυλλα ψηφιακών δίσκων, στο κατάστημα του 44χρονου στο Πανόραμα.

_________________________________________________________________
 
Σύλληψη για ναρκωτικά 


Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (22-02-2011), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 30χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών». 
Ειδικότερα, σε έλεγχο που έγινε στον 30χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Τέσσερα (4) μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 1,6 γραμ.,
  • Το χρηματικό ποσό των 4.650 ευρώ, προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών,
  • Ένα (1) κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.


______________________________________________________________

ΛΗΣΤΕΨΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ !


Έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης,εντοπίστηκε και συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (22-02-2011), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος νωρίτερα με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από 22χρονη αλλοδαπή μικρό χρηματικό ποσό.



________________________________________________________________________


                                 ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ !


  • Συνελήφθη βραδινές ώρες της 22-02-2011, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από περιπολούντες αστυνομικούς, 20χρονος ομογενής, διότι μαζί με συνεργό του και με την απειλή χρήσης βίας, αφαίρεσαν από 16χρονο αλλοδαπό το κινητό του τηλέφωνο.


_______________________________________________________________________

       ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ...ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ !

Συνελήφθη την 14.15 ώρα της 22-02-2011, στην περιοχή του Ευόσμου,  από περιπολούντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 36χρονος ομογενής, ο οποίος νωρίτερα διέρρηξε όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, απ’ όφου αφαίρεσε ένα ραδιο-CD.



______________________________________________________________________

           ΠΟΡΤΟΦΟΛΟΥΔΕΣ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ

Συνελήφθησαν μεσημεριανές ώρες χθες (22-02-2011), δύο αλλοδαπές, ηλικίας 23 και 26 ετών, διότι εντός αστικού λεωφορείου, εκμεταλλευόμενες  συνθήκες συνωστισμού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το πορτοφόλι 57χρονης γυναίκας.




_______________________________________________________________

          Συλλήψεις καταδιωκομένων 



Κατά το τελευταίο 48ωρο, στο πλαίσιο αστυνομικών  αναζητήσεων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν (20) συνολικά άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.