11.12.10

Είναι δυνατόν;

 
Ακούμε με έκπληξη για διαμαρτυρίες στις ΔΕΚΟ επειδή -λέει- τους μείωσαν τις αποδοχές από 4.500 ευρώ το μήνα σε...4.000!
 Το ακούμε και δεν πιστεύουμε στα αυτιά μας! 
Διαμαρτύρονται υπάλληλοι που έπαιρναν 4.500 ευρώ και θα πάρουν 4.000! 
-Ποιος υπάλληλος αξίζει τόσα λεφτά; 
-Ποιος είναι δυνατόν να παίρνει τόσα λεφτά τη στιγμή που πιλότος μαχητικού αεροσκάφους παίρνει  πολύ λιγότερα από 2.000 !
-Ποιος (τη στιγμή που ο αστυνομικός που κινδυνεύει η ζωή του συνεχώς  αμείβεται  1.200 ευρώ, 
  όπως και ο Στρατιωτικός που φυλάει τα σύνορα για τα ίδια λεφτά) τολμάει και ζητά 4.500 ευρώ;

Και οι κυβερνώντες, βρήκαν τη λύση, για να μην τους  στεναχωρήσουν από 4.500 τα μείωσαν σε 4.000 !
 Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά, 3.000-5000 έπρεπε να είναι το σύνολο των μηνιαίων αποδοχών  υπουργών, βουλευτών, ανωτ.δικαστικών και κανείς να μην έχει μεγαλύτερες αποδοχές, τώρα που η Ελλάδα μας κατάντησε... όπως την κατάντησαν!
 Εσείς κύριοι των ΔΕΚΟ, βολευτείτε με ανώτερο μισθό 1.500 ευρώ και πολλά σας είναι. δεν ξεχνάμε ότι σκαφτιάς του ΟΣΕ  ( απόφοιτος δημοτικού) πήρε πρόσφατα 85.000 ευρώ εφ άπαξ και σύνταξη 2.200 ευρώ! -όσα παίρνει ένας Στρατηγός με ανωτ. μόρφωση και υπηρεσία 35+ ετών !

  (Και) Εσείς και ο συνδικαλισμός σας , εκμεταλλευόμενοι τη ψηφοθηρία των πολιτικών αρμέξατε μέχρι τελευταίας σταγόνας τα οικονομικά του κράτους προκαλώντας  -πλην της ΔΕΗ- ετήσιες ζημιές ύψους 1.000.000 ευρώ στο κράτος και ΔΕΝ σας κλείσανε , ΔΕΝ σας πούλησαν ΔΕΝ σας ξεφορτώθηκαν τόσα χρόνια αλλά σας άφησαν να "λειτουργείτε" για να μπορούν να διορίζουν τους "ημέτερους" , όπως έκαναν και με τους ..."υπαλλήλους" της  Βουλής!

  Τώρα όμως , που ακόμα και  οι ισχνές αγελάδες ανελήφθησαν εις Κύριον, ας ξεχάσουν και αυτοί αλλά και εσείς τους μισθούς των 4.000 ευρώ.Τουλάχιστον για πρώτη φορά θα συμβεί το αντίθετο: Μαζί με τα χλωρά θα καούν και τα ξερά....
  Εκείνος που είπε ότι "μαζί τα φάγαμε" πιθανόν να εννοούσε εσάς, των 4.500. ευρώ  και άνω, όπως και τους αξιότιμους  ( κατά τα άλλα )  κυρίους Διοικητάς, Διοικητικούς Συμβούλους, Νομικούς Συμβούλους,   που κατά δεκάδες διόριζαν οι καταστροφείς της Ελλάδος, για λίγους ψήφους, για να μη χάσουν την εξουσία ( και όχι μόνο αυτή...)
-Κάντε μερικές τρύπες στο ζωνάρι σας, γιατί ήρθε η ώρα  και (για σας) να πλησιάσετε την κοιλιακή διάμετρο των υπολοίπων Ελλήνων...
EFENPRESS/c