26.11.10

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

                                              ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

                                                       Θεσσαλονίκη, 26-11-2010

                                                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται οτι, η Δ.Ε.Κ.Ε. Θες/νίκης, έχει προγραμματίσει τη συνέχιση της εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης στο ρεύμα εξόδου της οδού Λαγκαδά, στο τμήμα της από την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι την οδό Δαβάκη.
Συνεπεία των εργασιών, την Κυριακή 28-11-2010 και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα εξόδου της οδού Λαγκαδά, στο τμήμα της από την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι την οδό Δαβάκη, καθώς και στις καθέτους οδούς του συγκεκριμένου τμήματος της οδού Λαγκαδά..........


Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από το ρεύμα εισόδου της οδού Λαγκαδά, το οποίο στο συγκεκριμένο τμήμα της θα αμφιδρομηθεί και θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.
Ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Υπηρεσία μας θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα τροχαίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που θα κινούνται στις περιοχές των έργων, να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται προς τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης και των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές, προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.