22.10.10

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΤΡΟΧΑΙΑΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



                                                       Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
-Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσ/νίκης ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
    1.- Το  Σαββάτο 23-10-2010 και κατά τις ώρες από 06.30΄μέχρι 19.30΄, από το Δήμο Θεσ/νίκης, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στησυμβολή των οδών Εθν. Αμύνης και Αγ. Δημητρίου. Συνεπεία των ανωτέρω εργασιών και κατά τη διάρκεια αυτών θα εφαρμοσθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:....
     α.  Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στο ρεύμα ανόδου της οδού Εθν. Αμύνης, στο τμήμα της από την πλατεία Συντριβανίου μέχρι την Αγ. Δημητρίου.
               - Η κυκλοφορία  των οχημάτων να γίνεται μέσω  των οδών Ιασωνίδου, Αγ. Σοφίας  και τους υπόλοιπους δρόμους  του κεντρικού τομέα της πόλης. 
    β.  Θα διακοπεί η διαμπερής κυκλοφορία μέσω της ανωτέρω συμβολής, όλων των οχημάτων που κινούνται στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Αγ. Δημητρίου.
               - Η κυκλοφορία  των οχημάτων να γίνεται μέσω  των οδών Εθν. Αμύνης (ρεύμα  καθόδου, Εγνατία, Γ΄ Σεπτεμβρίου  και τους υπόλοιπους δρόμους του κεντρικού τομέα της πόλης.
               - Η δεξιά στροφή  από το ρεύμα πορείας προς  ανατολικά της οδού Αγ. Δημητρίου  προς το ρεύμα καθόδου της  οδού Εθν. Αμύνης θα διεξάγεται  κανονικά.
    γ.  Θα διακοπεί η διαμπερής κυκλοφορία μέσω της ανωτέρω συμβολής, όλων των οχημάτων που κινούνται στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της οδού Αγ. Δημητρίου.
               - Η κυκλοφορία  των οχημάτων να γίνεται μέσω  των οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου, Εγνατία, και τους  υπόλοιπους δρόμους του κεντρικού τομέα της πόλης .
               - Η δεξιά στροφή  των λεωφορείων του Ο.Α.Σ.Θ., από  το ρεύμα πορείας προς ανατολικά  της οδού Αγ. Δημητρίου προς  τους συνοικισμούς της Ευαγγελίστρίας  και των Σαράντα Εκκλησιών,  θα διεξάγεται κανονικά.
    δ.  Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα καθόδου της οδού  Πανεπιστημίου του οικισμού της Ευαγγελίστριας, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Γ. Βιζυηνού.
    - Η  κυκλοφορία των οχημάτων να  γίνεται μέσω των οδών Γ.  Βιζυηνού, Βιζουκίδου και τους  γύρω δρόμους.  
    2.- Την Κυριακή 24-10-2010 και κατά τις ώρες από 06.30΄μέχρι 19.30΄, από το Δήμο Θεσ/νίκης, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Ίωνος Δραγούμη στο τμήμα της από την οδό Εγνατία μέχρι τη Λεωφόρο Νίκης. Συνεπεία των ανωτέρω εργασιών και κατά τη διάρκεια αυτών θα εφαρμοσθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
      α. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στην οδό Ίωνος Δραγούμη, στο τμήμα της από τη οδό Εγνατία μέχρι τη Λεωφ. Νίκης, συμπεριλαμβανομένων και των διασταυρώσεων με τις κάθετες οδούς του συγκεκριμένου τμήματος της οδού Ίωνος Δραγούμη, πλην της οδού Τσιμισκή.
               - Η κυκλοφορία  των οχημάτων να γίνεται μέσω  των οδών Εγνατία, Τσιμισκή, Βενιζέλου,  Λεωφ. Νίκης και τους υπόλοιπους  δρόμους του κεντρικού τομέα  της πόλης. 
    β.  Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις κάθετες οδούς του συγκεκριμένου τμήματος της οδού Ίωνος Δραγούμη, πλην τις οδού Τσιμισκή, από το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου (από ανατολικά) και από το ύψος της οδού Β. Ουγκώ (από δυτικά).   
                   - Η κυκλοφορία  των οχημάτων να γίνεται μέσω της οδού Ελ. Βενιζέλου και τους υπόλοιπους δρόμους του κέντρου της πόλης.  
    3. Ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει προγραμματίσει κατάλληλα τις εκτροπές των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.
    4. Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Υπηρεσία μας θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα τροχαίας. 
    5. Παρακαλούνται οι οδηγοί που θα κινούνται στις περιοχές των έργων, να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να  συμμορφώνονται προς τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης και των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές, προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.  
                                                                           Θεσσαλονίκη 22 Οκτωβρίου 2010