1.10.10

Άρχισαν να φεύγουν από τα μπλόκα


Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010, 08:10


Μετά από μία «μαραθώνια» συνεδρίαση, των εννέα εκλεγμένων προέδρων των Ομοσπονδιών φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, αποφασίστηκε η αναστολή των κινητοποιήσεων....


Στη χθεσινοβραδινή πεντάωρη συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του κλάδου στην Ομόνοια, δεν έλειψαν οι εντάσεις, με τους «σκληροπυρηνικούς» να εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι και να προτείνουν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων και τους πιο «ψύχραιμους» να ζητούν την αναστολή των κινητοποιήσεων, όπως και τελικά έγινε.

Διχασμός και αντιδράσεις στους κόλπους της Ομοσπονδίας


Γιώργος Πασπάτης
Γιώργος Πασπάτης
Λίγα λεπτά μετά τις 02:00 τα ξημερώματα και μετά από την πολύωρη συνεδρίαση των εννέα εκλεγμένων προέδρων, ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, Γιώργος Πασπάτης, κατήγγειλε την απόφαση, καθώς -όπως είπε- ελήφθη από τα προεδρεία χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων, ενώ παράλληλα ζήτησε τη διεξαγωγή ψηφοφορίας από τη βάση για τη συνέχιση ή όχι του «αγώνα».

Μέσα σε πληθώρα χειροκροτημάτων και επευφημιών, ο κ. Πασπάτης ανακοίνωσε ότι σήμερα το μεσημέρι θα συνεδριάσει η Συντονιστική Επιτροπή για το μέλλον των κινητοποιήσεων, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο άνοιγμα των -λεγόμενων- κλειστών επαγγελμάτων.

zougla.gr