1.9.10

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Είχαν αδυναμία στα γλυκά.....αλλά τους βγήκαν ξυνά...!

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, την 06.00 ώρα της 31-08-2010, στην περιοχή της Καλαμαριάς, δύο ημεδαποί, ηλικίας 46 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής». 
Ειδικότερα, ιδιοκτήτης αρτοποιείου-ζαχαροπλαστείου, κατήγγειλε στο Τηλεφωνικό Κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης απόπειρα διάρρηξης του καταστήματός, δίνοντας παράλληλα...
περιγραφή των χαρακτηριστικών των δύο δραστών. Βάσει τη δοθείσας περιγραφής, εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα οι επίδοξοι διαρρήκτες να εντοπιστούν και να συλληφθούν λίγο αργότερα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο  ημεδαποί, δρώντας στην περιοχή της Καλαμαριάς:
  • την ημέρα της σύλληψής τους, διέρρηξαν και δεύτερο αρτοζαχαροπλαστείο, απ΄όπου αφαίρεσαν 7 φιάλες ποτών,
  • την 12-02-2009 παραβίασαν την πόρτα αρτοποιείου, απ΄όπου αφαίρεσαν πρώτες ύλες αρτοποιίας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, από το ταμείο του καταστήματος.

Σημειώνεται ότι, σε βάρος του 46χρονου εκκρεμεί ήδη μια απόφαση του Τριμελούς  Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία  διατάσσεται η σύλληψη και  προσωρινή του κράτηση, για διακεκριμένες  κλοπές κατ΄επάγγελμα και κατ΄εξακολούθηση.