24.7.10

Καταδίωξη- Θρίλλερ στη Τούμπα Θεσσαλονίκης - Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών


Συνελήφθησαν χθες (23-7-2010), βραδινές ώρες, έπειτα από καταδίωξη, στην περιοχή της Τούμπας, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο ημεδαποί ηλικίας 20 και 22 ετών, για παράβαση του νόμου “Περί Ναρκωτικών”. 
Συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη  και Αλ. Παπαναστασίου, εντοπίστηκε όχημα όπου επέβαιναν οι προαναφερόμενοι άντρες, οι οποίοι στη θέα αστυνομικών και σε φωτεινά και ηχητικά σήματα που τους έγιναν προκειμένου να σταματήσουν για έλεγχο,...
ανέπτυξαν ταχύτητα, προσπαθώντας να διαφύγουν. 
Ακολούθησε καταδίωξη και οι δύο ημεδαποί, μετά από επικίνδυνη οδήγηση, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και είσοδο σε μονόδρομο, ακινητοποίησαν προσωρινά το όχημα, από το οποίο αποβιβάστηκε ο 22χρονος συνοδηγός, ενώ ο 20χρονος συνέχισε την πορεία του.

 Ο 22χρονος καταδιώχθηκε από αστυνομικούς, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
 Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 κιλό και 5 γραμμάρια χασίς.

 Ο 20χρονος οδηγός του οχήματος, καταδιώχθηκε από εποχούμενους αστυνομικούς της ίδιας ομάδας και συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει, προκάλεσε υλικές ζημίες στο αστυνομικό όχημα. 
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.