29.7.10

Αιματηρός καβγάς για ασήμαντη αφορμή



Στο νοσοκομείο της Βέροιας νοσηλεύονται από το βράδυ της Τετάρτης τέσσερα παιδιά, ηλικίας 15 και 16 ετών, τα οποία μαχαιρώθηκαν από αλλοδαπούς στο χωριό Διαβατό του νομού Ημαθίας.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όταν έξω από την εκκλησία του χωριού ξεκίνησε καβγάς για ασήμαντη αφορμή ανάμεσα σε μια παρέα 10 ημεδαπών εφήβων και μια παρέα αλλοδαπών......


Όπως κατήγγειλε στη Zougla.gr κάτοικος της περιοχής, σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές, με αποτέλεσμα οι έφηβοι αλλοδαποί να καλέσουν… ενισχύσεις. Στη θέση τους εμφανίστηκε μια ομάδα ατόμων ηλικίας περίπου 30 ετών, οι οποίοι με μαχαίρια επιτέθηκαν στα παιδιά της άλλης παρέας, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τέσσερα από αυτά.

Κάτοικοι της περιοχής, που είδαν το περιστατικό κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τα παιδιά στο νοσοκομείο.

Σε επικοινωνία της Zougla.gr με το νοσοκομείο στη Βέροια, έγινε γνωστό ότι το ένα από τα τέσσερα Ελληνόπουλα είναι πιο σοβαρά τραυματισμένο και βρίσκεται στο χειρουργείο, χωρίς, ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ το δεύτερο νοσηλεύεται και αυτό εκτός κινδύνου με ελαφρά τραύματα. Τα δύο άλλα παιδιά πήραν εξιτήριο, καθώς έφεραν απλές αμυχές.
zougla
_________________________________
* Ο κ. Προστάτης του...πολίτη τι μέτρα θά πάρει; Πόσους θα απελάσει για παραδειγματισμό; 
Κανένα; Μήπως πρέπει να βγει από την "κρύπτη" που έχει χωθεί μετά τη βομβιστική δολοφονική απόπειρα και να αλλάξει γραμμή πλεύσης ή μήπως πρέπει να ...αυτοαπελαθεί αν δεν τολμά να τα βάλει με τος ξενόφερτους ψηφοφόφορυς και τους ξενοκίνητους και ξενομισθοδοτούμενους  Ελληνόφωνες δολοφόνους ;
EFENPRESS