17.2.10

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΟΝ- ΑΡΟΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ !!!


- Σύμφωνα με τα ισχύοντα, απεστάλησαν στον εισαγγελέα σήμερα το πρωί οι δύο εγκληματίες Αλβανοί που συνελήφθησαν χθες μετά από μάχη στο Βύρωνα.

- Εάν αυτό συνέβαινε σε άλλο κράτος, πχ. στη Κύπρο, θα παρέμεναν στη διάθεση της αστυνομίας τουλάχιστον 8 ημέρες,προτού μεταχθούν στον εισαγγελέα.

-Στο χρονικό αυτό διάστημα, η Αστυνομία, θα είχε την ευχέρεια να συγκεντρώσει από την ανάκριση όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να εξαρθρώσει όλη την εγκληματική συμμορία .

- Τώρα έγινε η μισή δουλειά. Ως συνήθως...και μετά φταίει η Αστυνομία....!

* Και κάτι άλλο για τους άσχετους δημοσιογράφους των καναλιών που βγαίνουν και κατηγορούν την Αστυνομία ότι κακώς τους συνέλαβε γιατί έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών!!!
* Και μάλιστα βγήκε και ένας στο Mega και έθεσε το ερώτημα:" Δηλαδή αν τους έβρισκαν στο Σύνταγμα, θα έπρεπε να τους πιάσουν; "
* Όχι θα έπρεπε να τους αφήσουν !!! ( για το...Πάσχα !!!)
-Και εάν αυτοί στον ίδιο χώρο άνοιγαν πυρ για οποιοδήποτε λόγο και σκότωναν κόσμο, θα έλεγε ο ίδιος " η Αστυνομία φταίει γιατί ενώ τους είχε εντοπίσει ΔΕΝ τους συνέλαβε "

* Την άλλη φορά, σύμφωνα με το ΙQ που διαθέτουν ορισμένοι δημοσιογράφοι, θα πρέπει η αστυνομία να τους στέλνει ταχυδρομικώς προσκλήσεις, να προσέλθουν για να...συλληφθούν σε ερημικές τοποθεσίες, εκτός κατοικημένων περιοχών!!!

* Επίσης σύμφωνα με την όποια λογική διαθέτουν και με αυτά πού λένε από τηλεοράσεως, η Αστυνομία δεν θα πρέπει να συλλαμβάνει κανέναν μέσα στις πόλεις, μήπως τυχόν αυτός αντιδράσει και κινδυνεύσουν πολίτες! Λες και δεν κινδυνεύουν από αυτή την ίδια παρουσία των κακοποιών ανάμεσά τους !

* Εάν δεν σεβόμασταν το site και τους αναγνώστες μας, θα τους χαρακτηρίζαμε με πάρα πολλά κοσμητικά επίθετα αυτούς που μπροστά από τις κάμερες κάνουν τους "έμπειρους" και τους "ειδικούς" και ομιλούν επί παντός ...στητού και επιστητού !!

* Ο κ. Υπουργός Προ-Πο είπε ότι "φυσικά δεν πρόκειται για επιτυχία αφού υπήρξε ανθρώπινο θύμα". Συμφωνούμε εν μέρει.
Είναι επιτυχία να συλληφθούν τέτοιοι κακοποιοί, που ποιος ξέρει πόσους έχουν σκοτώσει μέχρι σήμερα, αλλά η επιτυχία αυτή, γράφεται με μικρά γράμματα και όχι με κεφαλαία, λόγω υπάρξεως θύματος.

** Και εδώ το ερώτημα κ. Υπουργέ:
Εάν ο θανών ήταν αστυνομικός, θα λέγατε τα ίδια ή θα μιλούσατε για μεγάλη επιτυχία και μάλιστα επί ...υπουργίας σας, που φυσικά (!) είχε και ένα αστυνομικό νεκρό ; ( τι να κάνουμε για αυτό ...πληρώνονται 700 ευρώ το μήνα !!!)

Αυτά λοιπόν.Ας έχουμε υπ όψη μας ότι ομελέτα χωρίς να σπάσουν αυγά δεν γίνεται.
Οι κακοποιοί αυτοί κινούνται παντού.Δεν είναι δυνατόν να μη συλλαμβάνονται επειδή ίσως υπάρξουν παράπλευρες απώλειες. Η προσπάθεια να μην υπάρχουν θύματα είναι δεδομένη και τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια από όλους τους αστυνομικούς,
Αλλά όταν δεν υπάρχει δυνατότητα άλλη, τι πρέπει να γίνεται, να κυκλοφορούν ανενόχλητοι οι δολοφόνοι και οι ληστές και η αστυνομία να κάθεται και να τους κοιτάει;
Αν υπάρχει αντίθετη άποψη, ας το πουν στους αστυνομικούς , να πηγαίνουν να μαζεύουν...χόρτα και ας λεηλατούν τις αστικές περιοχές ανενόχλητοι -πλέον- οι κακοποιοί, χάρη στην μωρία και ευήθεια των γνωστών ...νεωτεριστών αριβιστών ετεροφώτων της πολιτικής, που ΤΟΣΕΣ επιτυχίες έχει στους άλλους... τομείς!!!!

EFENPRESS