21.2.10

κ. Πρόεδρε, δεν υπήρξατε ...Λαθρομετανάστης !


* Στην ομιλία του στα Ιωάννινα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο κ. Παπούλιας, αναφερόμενος στους λαθρομετανάστες, δήλωσε ότι " και εγώ ήμουν μετανάστης" και "οι Έλληνες ήσαν μετανάστες".

* Δεν θέλουμε να αντιπαραταχθούμε με τον αγαπητό μας και εξαίρετο καθ όλα κ. Παπούλια.
όμως δεν μπορούμε παρά να διαφωνήσουμε, γιατί πρόκειται για ένα θέμα πολύ σοβαρό που άπτεται αυτής ταύτης της υπάρξεως του κράτους.

--Κύριε Πρόεδρε, μπορεί να βρεθήκατε ως μετανάστης κάποια χρονική περίοδο, αλλά όμως είχατε ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και είχατε εφοδιασθεί με νόμιμη άδεια.

Δεν εισβάλατε νύκτωρ λάθρα και κρυφίως στη ξένη χώρα, όπως πράττουν οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας.

--Και όσοι Έλληνες είχαν μεταναστεύσει σε διάφορες χώρες, είχαν όλοι ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες ( ιατρικές εξετάσεις, ανεύρεση εργασίας, δήλωση κατοικίας, άδειες διαβατήρια κ.λ.π.) και υπήρχε συνδετικός πολιτισμικός ιστός με τις χώρες αυτές.

--Οι αφιχθέντες και αφικνούμενοι στη χώρα μας λαθρομετανάστες - έποικοι, δεν πήραν καμία άδεια από κανέναν, ήλθαν αυτοβούλως χωρίς να ερωτήσουν κανέναν και χωρίς να ζητήσουν καμίαν άδεια , χωρίς να υποστούν ιατρικές εξετάσεις, μεταφέροντες σοβαρότατες ασθένειες και επιπλέον δεν υπάρχει πολιτισμικός συνδετικός ιστός με τους Έλληνες.

--Πρόκειται για απολίτιστα στίφη ( στην συντριπτική τους πλειοψηφία) μουσουλμάνων με ασύμβατα ήθη και έθιμα με τα δικά μας.

* Στο τέλος- τέλος κ. Πρόεδρε δεν είναι δικαίωμα ούτε δικό σας ούτε των κυβερνώντων αυτή τη Χώρα ( αυτή τη περίοδο...) να αποφασίσουν για τέτοιο θέμα.

-Ο μόνος που μπορεί να λάβει μια τέτοια τόσο σοβαρή απόφαση, είναι ο Ελληνικός Λαός με δημοψήφισμα, το αποτέλεσμα του οποίου θα είναι σεβαστό και θα αποτρέψει βίαιες συγκρούσεις-άλλως αναπόφευκτες- μεταξύ των Ελλήνων και των αποίκων.

EFENPRESS