27.12.09

Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ !!!

«Όποιος αξιολογεί τους Πολιτισμούς σε κατωτέρους και ανωτέρους είναι ρατσιστής... και δεν το ξέρει!»

Τάδε έφη βουλευτίνα ΠΑΣΟΚ Δραγώνα ! (υπεύθυνη παιδείας στο Υπ.Παιδείας !!!)
Δηλαδή ο πολιτισμός των Ζουλού και των ανθρωποφάγων είναι ίδιος με τον πολιτισμό των Αρχαίων Ελλήνων, των Μάγια, των Ινκας των Αιγυπτίων,των Μινώων κ.λ.π.
Αυτά διδάσκετε κ. Δραγώνα ; Αυτές τις @@@@@@@ ;
Τότε είσθε άσχετη και..... δεν το ξέρετε !!!
Βέβαια η ευθύνη για αυτά που έχετε πει μέχρι τώρα δεν βαρύνει μόνο εσάς αλλά και τον κ. Παπανδρέου που σας επέλεξε ( ; ) και που σας ανέχεται.
Έχετε κάνει εσείς- και άλλοι- το...ρατσισμό και τις υπόλοιπες @@@@@ ψωμοτύρι, μπαλαντέρ που κολλάει παντού και το λέτε, το λέτε το ξαναλέτε, έτσι ...για να περνάει η ώρα!

Εφ όσον το βλέπετε έτσι και βάζετε ορισμούς για το ποιος είναι ρατσιστής , σας πληροφορούμε ότι με τη "λογική" τη δική σας το 90% είναι ρατσιστές ( ! )
Τώρα αν δεν σας αρέσει να ζείτε σε χώρα "ρατσιστών" μπορείτε, αν θέλετε, να φύγετε από την Ελλάδα των .."ρατσιστών" και να πάτε σε χώρα που να μην είναι ..ρατσιστές, λόγου χάρη, στο Πακιστάν, Αφγανιστάν,Τουρκία,Αλβανία και όπου αλλού θέλετε ( μόνο που στις περισσότερες από αυτές, δεν θα σας βάλουν να κάνετε τη βουλευτίνα, αλλά θα σας φορέσουν τσαντόρ και θα σας στείλουν η σε χαρέμι (που δεν το βλέπουμε...) ή στη κουζίνα και όσο για ψήψο; μετά τα...118 !
Αυτά προς το παρόν. Στην επόμενη "@@@@@" τα ξαναλέμε....
EFENPRESS