22.11.09

Τα ..."παιδιά" συνεχίζουν το παιχνίδι !!!



Σήμερα (22-11-09) και κατά τις ώρες ώρα 01:10-02:00, ομάδα 50 περίπου ατόμων, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, συγκεντρώθηκαν αιφνιδιαστικά στον χώρο του ΑΠΘ, έναντι της πύλης εμπορευμάτων της ΔΕΘ, από όπου, με ρίψεις αντικειμένων (πέτρες, ξύλα, βόμβες μολότοφ, κ.α), επιτίθονταν κατά των εγκαταστάσεων της Δ.Ε.Θ. και των αστυνομικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε πέντε φωτεινούς σηματοδότες.

Την 03:05 ώρα, στην οδό Εγνατία συνελήφθη ένας 29χρονος, διότι, μετά την έξοδό του από τον χώρο του ΑΠΘ έγινε αντιληπτός να βάζει φωτιά σε μεταλλικό ‘’σταντ’’ εφημερίδων, οι οποίες διατίθονταν δωρεάν.

-Από την περιοχή προσήχθησαν οκτώ άτομα, σε βάρος των οποίων δεν προέκυψαν στοιχεία και αποχώρησαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ:
*Τα "παιδιά" παίζουν, με κουκούλες (γιατί όχι ; Αφού τις επιτρέπει πλέον το υπουργείο......Προ-πο ! ) και γιατί να μήν κάψουν και να καταστρέψουν, αφού άλλος πληρώνει !
*Εξ 'αλλου έχουν και το "άσυλο" (ανιάτων) για να τρυπώσουν όταν ενοχλητικοί αστυνομικοί τους χαλάσουν το παιχνίδι !
*"Διακίνηση ιδεών" λέγουν οι ................ των ιατρών, τις καταστροφές, τη κατασκευή μολότωφ,τις ληστείες ,το εμπόριο ναρκωτικών, στους χώρους του..."ασύλου" και δεν έχουν το θάρρος να αντιταχθούν στον εξευτελισμό της ...ανωτάτης παιδείας, που διασύρεται από αυτά που συμβαίνουν! Ούτε παραιτούνται !
Όλα βαίνουν καλώς !
Γιατί να παραιτηθούν;
Φταίει η Πολιτεία όμως.
Γιατί να εξαρτάται η εφαρμογή του νόμου από τον κάθε πρύτανη ;
Τι είναι αυτός; Γενικός εισαγγελέας; Και τι θα πει άσυλο; Ελληνική εφεύρεση ;
Ως πότε;
EFENPRESS