14.9.09

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ



14-09-2009: Δελτίο Τύπου της Α.Δ. Φθιώτιδας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα




ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14-09-2009
Σήμερα 14-09-2009 και ώρα 04:50 στην 147 Χ/Θ της Π.Α.Θ.Ε. ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ στο ρεύμα προς Αθήνα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ( VAN ) στο οποίο επέβαιναν εννέα άτομα, από άγνωστη αιτία εξετράπη δεξιά της πορείας του σε παρακείμενο πάρκιν της Π.Α.Θ.Ε. και προσέκρουσε σε τρία (3) σταθμευμένα φορτηγά (νταλίκες) και σε δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο (2) ατόμων, ηλικίας 24 και 23 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Αθηνών, τον σοβαρό τραυματισμό ενός (1) ατόμου ηλικίας 33 ετών και τον ελαφρύ τραυματισμό επτά (7) ακόμη ατόμων, άπαντες κάτοικοι Αθηνών.
Νεκροί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, τρεις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Γ.Ν.Ν. Λαμίας ενώ οι υπόλοιποι αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Κ.Υ. Αταλάντης αναχώρησαν για τις κατοικίες τους.
Στο ανωτέρω όχημα επέβαιναν εννέα άτομα φίλαθλοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι επέστρεφαν από την Κομοτηνή όπου είχαν μεταβεί προς παρακολούθηση του Αγώνα της S . L . Πανθρακικού – Παναθηναϊκού.
Προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το Α’ Τ.Τ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.


EFENPRESS