7.12.21

Νέο Ηράκλειο – Ανατροπή στην υπόθεση – Η αδερφή πυροβόλησε τον αδερφό της και αυτοκτόνησε (UPD)

Ανατροπή στην υπόθεση της τραγωδίας που έλαβε χώρα στο Νέο Ηράκλειο της Αττικής το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 29χρονη αδερφή φέρεται τελικά να σκότωσε πυροβολώντας με καραμπίνα τον αδελφό της και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Σημειώνεται πως στην αρχή υπήρχε η εκτίμηση ότι ο 34χρονος αδελφός ήταν αυτός που δολοφόνησε την 29χρονη αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ωστόσο, τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή το ανατρέπουν.

Σύμφωνα με τα ευρήματα αυτά, η 29χρονη δολοφόνησε τον αδελφό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της. Απομένουν κάποιες εργαστηριακές εξετάσεις που θα ρίξουν περαιτέρω φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία και να επιβεβαιώσουν ή όχι την αρχική αυτή εκτίμηση του ιατροδικαστή.

Ακόμη ένα τραγικό σημείο της υπόθεσης είναι πως τα δύο νεκρά αδέρφια εντόπισε μέσα στο διαμέρισμα ο τρίτος αδερφός ο οποίος ειδοποίησε και τις αρχές.

Ο αδερφός των δύο νεκρών παιδιών κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι τα δύο αδέρφια είχαν ψυχολογικά θέματα τα οποία επιβαρύνθηκαν μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:55

Θύματα της τραγωδίας στο Νέο Ηράκλειο είναι ένας άνδρας  34 ετών και ένα κορίτσι 29 ετών. 

Το τραγικό αυτό περιστατικό έγινε σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο στην οδό Ολυμπίας.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:32

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι μένει όλη η οικογένεια, δηλαδή και ο πατέρας των παιδιών κι ο αδερφός ο οποίος έδωσε κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:09
 

https://www.in.gr/