16.10.21

Μεγάλη πορεία ετοιμάζουν οι Πακιστανοί στην Αθήνα - To επιτρέπει η κυβέρνηση αυτό;

Από ποιον πήραν άδεια; Από τον...Αλάχ; Εμείς -σαν κράτος-τι ρόλο παίζουμε;
Juan
 

Η πακιστανική τηλεόραση προανήγγειλε τον εορτασμό του Eid Milan Un Nabi στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής!

Την ίδια στιγμή που η λιτανεία του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη θα είναι… συμβολική, με τη συμμετοχή λίγων πιστών, και θα κάνει απλά τον γύρο της εκκλησίας, και ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τις παρελάσεις για την εθνική μας εορτή, οι μουσουλμάνοι Πακιστανοί της Αθήνας προετοιμάζουν μεγάλη πορεία από την Πλατεία Κοτζιά στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν την πίστη τους στον… Αλλάχ!

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν σε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης της συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων, η πακιστανική τηλεόραση προανήγγειλε τον εορτασμό του Eid Milan Un Nabi στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής.

Οπως, μάλιστα, τονίζεται, πρόκειται για απόφαση που πήραν όλες οι «θρησκευτικές οργανώσεις στην Ελλάδα», κάνοντας τον απλό πολίτη να αναρωτιέται ποιες ακριβώς είναι αυτές, εάν είναι καταγεγραμμένες και τι είδους εσωτερικές διαδικασίες έχουν.

Οποιες και να είναι, πάντως, καλούν τους μουσουλμάνους και Πακιστανούς της πρωτεύουσας να συμμετέχουν στην πορεία, προκειμένου να αποδείξουν την πίστη τους στον κύριό τους! Το δεύτερο ζήτημα που προκύπτει είναι βεβαίως το από ποιους πήραν (αν πήραν) άδεια για τη διενέργεια της συγκεκριμένης πορείας, σε μια κατά βάση χριστιανική χώρα, γεγονός που θα μετατρέψει το κέντρο της πρωτεύουσας, για κάποιες ώρες, σε προάστιο του Ισλαμαμπάντ.

Βέβαια, από την άλλη τέτοιου είδους θρησκευτικές εορτές μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας το τελευταίο διάστημα, όχι μόνον έχουν μετατραπεί σε… ρουτίνα, αλλά αποτελούν και ζητούμενο.

https://www.pronews.gr/