18.10.21

Πρόσφυγες στον τόπο τους οι Έλληνες: Φεύγουν από το κέντρο της Αθήνας λόγω της παράνομης μετανάστευσης

 


Στα χέρια συμμοριών παράνομων μεταναστών έχει πέσει το κέντρο της Αθήνας κάτι που οδηγεί όσους Έλληνες κάτοικους και επιχειρηματίες έχουν παραμείνει στο κέντρο να αναγκάζονται να μεταναστεύσουν σε άλλες γειτονιές. 

Η εγκληματικότητα στο κέντρο μαστίζει, καθώς προσφάτως είχαμε δύο περιστατικά με πυροβολισμούς, τα οποία θυμίζουν στους πολίτες ότι η Αθήνα έχει μετατραπεί σε Μπογκοτά. 

Οι συμμορίες των αλλοδαπών έχουν οργανωθεί και ρημάζουν τα πάντα. Στόχος τους; Να επεκτείνουν προφανώς τις δραστηριότητές τους σε ολόκληρη την Αθήνα και γιατί όχι και σε άλλες πόλεις.

Όλο αυτό έχει μετατρέψει τους Έλληνες σε πρόσφυγες στον τόπο τους. «Είμαστε όμηροι στις γειτονιές μας», αναφέρουν οι κάτοικοι σε τηλεοπτικό σταθμό, καταγγέλλοντας καθημερινές ληστείες, διαρρήξεις, αλλά και συμπλοκές μεταξύ συμμοριών.

Και όλο αυτό το χάος... πριν καν έρθει η ενεργειακή κρίση στην Ελλάδα, η οποία αναμένεται να κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση στη χώρα. Τότε τι θα κάνουν οι συμμορίες των παράνομων μεταναστών; 

Φυσικά όπως είδαμε και χθες η κυβέρνηση (ποια κυβέρνηση;-Juan) δεν έχει καμία διάθεση να επιβάλει κανόνες στους παράνομους μετανάστες, καθώς την ώρα που απαγορεύει τη συμμετοχή πιστών στη Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη οι Πακιστανοί βγήκαν στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσουν τη γέννηση ενός δικού τους προφήτη!