20.6.21

“Τα F-35 μπορούν να περιμένουν, προέχει η ενίσχυση του Στόλου”! Λ.Ραπτάκης-Σ.Πάππας

 

Δύο Ελληνοαμερικανοί γερουσιαστές ο Λεωνίδας Ραπτάκης και ο Στέφαν Πάπας μιλούν στο Militaire για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί αλλά και για την εξοπλιστική ενίσχυση που συζητείται.

Ο Λεωνίδας Ραπτάκης γερουσιαστής των Δημοκρατικών στο Ρόουντ Άιλαντ αναφέρει στη συνέντευξη του ότι “η περίοδος που ο Ερντογάν έμπαινε από την πίσω πόρτα στον Λευκό Οίκο τελείωσε”. Αναφέρει ότι πλέον Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι ψηφίζουν μαζί κατά της Τουρκίας δείχνοντας ότι έχει γίνει σ΄ όλους κατανοητό ότι η Ελλάδα είναι η χώρα που προσφέρει σταθερότητα στην περιοχή.

Ο Στέφαν Πάππας Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής, από το Ουαϊόμινγκ ,υποστηρίζει ότι οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις μόνο να βελτιώνονται μπορούν από δω και πέρα. Ως πρώην αξιωματικός των ΕΔ επισημαίνει τη σημασία των καλών αμυντικών σχέσεων ΗΠΑ-Ελλάδας και υποστηρίζει ότι η χώρα μας μπορεί να περιμένει επιπλέον υποστήριξη από την Ουάσινγκτον ειδικά στον αμυντικό τομέα.

Και οι δύο αναφέρονται στο θέμα της ενίσχυσης των ελληνικών ΕΔ, επισημαίνοντας ότι αυτό που προέχει είναι το Πολεμικό Ναυτικό. “Τα F-35 μπορούν να περιμένουν” είναι η απάντηση και των δύο σε σχετικό ερώτημα.

https://www.militaire.gr/

Αναρτήθηκε από το συνεργάτη μας Μιχάλη Τσολάκη