19.4.21

Άγρια δολοφονία 90χρονου μέσα στο σπίτι του στα Πατήσια: Βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος

Οι δραστηριότητες συγκεκριμένης ομάδας ατόμων, που εσχάτως χαρακτηρίζονται "ημεδαποί"  από τα ΜΜΕ και τις αστυν. Αρχές, για να μην προσδιοριστεί η φυλή τους, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα! Εκατοντάδες αυτοκινήτων οικιών, έχουν υπάρξει θύματα διαρρήξεων ενώ αντίστοιχος αριθμός ατόμων έχει πέσει θύμα ληστειών, κακοποιήσεων και με θανατηφόρα εξέλιξη!
Σε όλη την Ελλάδα, ημέρα και νύχτα, αναλαμβάνουν "δράση" και αν αντιληφθούν περιπολικά κρύβονται κάτω από ...παρκαρισμένα ΙΧ αυτοκίνητα- όπως έγινε χθες
(18-4-21) στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης!
Προφανώς θα πρέπει να ληφθούν μέτρα και όπου εντοπίζονται να ελέγχονται  (προληπτικά) σχολαστικά από τις Αστυνομικές Αρχές, ώστε να μετριασθεί η δραστηριότητά τους. Οι εισαγγελείς θα πρέπει να  διατάσσουν την  προσωρινή κράτησή τους και να μην αφήνονται ελεύθεροι για να παρουσιασθούν σε κάποια τακτική δικάσιμο (άντε βρές τους...) και οι δικαστές να εξαντλούν τη δικαιοδοσία τους
προτού μετατραπούν οι πόλεις μας σε...Σικάγο!
Juan


 Άγρια δολοφονία ενός 90χρονου στα Πατήσια, ο οποίος βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος μέσα στο σπίτι του. 

Το σπίτι ήταν άνω κάτω και οι Αρχές εκτιμούν ότι έπεσε θύμα ληστείας, με τους αδίστακτους δράστες να κακοποιούν τον άτυχο ηλικιωμένο για να τον ληστέψουν.

Οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμά του, χωρίς να παραβιάσουν την εξωτερική πόρτα, κάτι που σημαίνει ότι πιθανώς ο άτυχος ηλικιωμένος άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του. Οι δράστες έδεσαν τα χέρια του 90χρονου με tire-up και τον φίμωσαν, ενώ στη συνέχεια έκαναν άνω κάτω το σπίτι και διέφυγαν χωρίς κανείς να ξέρει αν αφαίρεσαν κάτι. Γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες.

Ο ιατροδικαστής θα προχωρήσει σε νεκροψία-νεκροτομή ώστε να διαπιστώσει την ακριβή ώρα και τα αιτία θανάτου.

https://www.pronews.gr/