18.2.21

Bill Gates για τεχνητό κρέας: «Θα συνηθίσετε στην γεύση» – Καταρρέει η κτηνοτροφία στην Ελλάδα, ΒΙΝΤΕΟ

Μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσει μία ...τεχνητή φόλα !
Juan


«Οι πλούσιες χώρες να τρώνε 100% συνθετικό βόειο κρέας»... Ο διεθνιστής Μπιλ Γκέιτς έχει εξαπολύσει τον τελευταίο καιρό σωρεία τοποθετήσεων σε σχέση με τις αλλαγές που έρχονται στην ζωή των ανθρώπων. Αυτή την φορά ασχολήθηκε με την διατροφή και... όπως μεταδίδει το skynews, προέτρεψε τα λεγόμενα πλούσια έθνη να καταναλώνουν «100% συνθετικό βόειο κρέας» προκειμένου να μειώσουν δήθεν τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου που διατείνεται πως οδηγούν στην παγκόσμια υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.
Μιλώντας στο περιοδικό MIT Technology Review, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Δεν νομίζω ότι οι φτωχότερες 80 χώρες θα τρώνε συνθετικό βόειο κρέας. Νομίζω ότι όλες οι πλούσιες χώρες πρέπει να μετακινηθούν στο 100% συνθετικό βόειο κρέας».

 «Μπορείτε να συνηθίσετε στην διαφορά γεύσης και θα έχει ακόμη καλύτερη γεύση με την πάροδο του χρόνου», πρόσθεσε ο Gates.
 Ως εκ τούτου, επιβεβαιώνονται οι φόβοι πως, με την οικονομική καταστροφή που επιφέρουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για την προώθηση του συνθετικού κρέατος και την υποβάθμιση της παραδοσιακής κτηνοτροφίας, πανάρχαιου κλάδους της παραγωγικής οικονομίας. Όπως είχε υπογραμμιστεί στο el.gr (ΕΔΩ): Ψοφάνε από την πείνα τα αιγοπρόβατα πολλών κτηνοτρόφων σε όλη την Ελλάδα, καθώς από την μία ο κορωνοϊός, από την άλλη η αύξηση στις τιμές των ζωοτροφών και οι «πράσινες» προϋποθέσεις της Ατζέντας 2030 «γονατίζουν» την κτηνοτροφία με τις βιομηχανίες μεταλλαγμένων να περιμένουν στην γωνία, προκειμένου να αναλάβουν την παραγωγή κρέατος εργαστηρίου.