1.11.20

Ευρώπη και ΗΠΑ εξέθρεψαν έναν αδίστακτο Τουρκο-Χίτλερ. Οφείλουν να τον ανακόψουν!

                                                                       Το εξώφυλλο του Charlie Hebdo



Την ώρα που σύρονται οι γραμμές αυτές, Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020, η είδηση από τη Γαλλία είναι ξανά τραγική: Μουσουλμάνος, κραυγάζοντας «Αλλάχ, Ακμπάρ», εισέβαλε στον καθεδρικό ναό της Παναγίας, στη Νίκαια, και κατέσφαξε γυναίκα και δύο άλλους πιστούς. Το νέο τρομοκρατικό επεισόδιο έγινε δύο εβδομάδες μετά τον αποκεφαλισμό του Σαμιουέλ Πατύ, καθηγητή Ιστορίας.

Το… αμάρτημά του; Ήθελε να δείξει στους μαθητές του σκίτσα για τον Μωάμεθ που είχε δημοσιεύσει η σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo, στο πλαίσιο μαθήματος για την ελευθερία της έκφρασης.
Αυτά τα σκίτσα είχαν οπλίσει τα χέρια ισλαμιστών τρομοκρατών, τον Ιανουάριο του 2015. Εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας και σκότωσαν δημοσιογράφους και προσωπικό, επιτέθηκαν σε εβραϊκή συναγωγή και σε πολίτες.

Την περ. Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, η εφημερίδα Charlie Hebdo κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδη καρικατούρα του Τούρκου Προέδρου, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργίλη αντίδραση του Ερντογάν και η τουρκική κυβέρνηση να κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας.

Οι σχέσεις Γαλλίας-Τουρκίας έχουν οξυνθεί σταδιακά. Τους τελευταίους μήνες, βρίσκονται σε πορεία σύγκρουσης. Ο Τούρκος Πρόεδρος, σχεδόν καθημερινά, καθυβρίζει τον Γάλλο ομόλογό του, Μακρόν, στον οποίο συνέστησε… ψυχιατρική θεραπεία.
Ο Ερντογάν κήρυξε μποϊκοτάζ γαλλικών προϊόντων και μουσουλμανικές χώρες, φίλες της Τουρκίας, το Κατάρ και το Ιράν, το εφαρμόζουν. Επίσης σε αρκετές μουσουλμανικές χώρες, όπως και στην ευρωπαϊκή Κύπρο, μουσουλμάνοι εξετράπησαν σε αντι-γαλλικές εκδηλώσεις.

Γιατί τόσο μένος του Ερντογάν εναντίον της Γαλλίας και του Προέδρου Μακρόν; Διότι είναι ο μόνος, ο οποίος αντιστέκεται στις νεο-οθωμανικές ονειρώξεις του. Όπως έγραψε η γαλλική Le Figaro:
«Ο Ερντογάν πυροδοτεί το μίσος των μουσουλμάνων εναντίον της Γαλλίας και της Ευρώπης. Η επιθυμία του Ερντογάν να ταπεινώσει προσωπικά τον Μακρόν εξυπηρετεί έναν πολιτικό στόχο: Να κινητοποιήσει τους ισλαμιστές όλων των αποχρώσεων εναντίον της Γαλλίας, της χώρας που καταδικάζει δυναμικά και με συνέπεια τα (τουρκικά) χτυπήματα στη Συρία, στη Λιβύη, στην Ανατολική Μεσόγειο (Ελλάδα και Κύπρος) ή στο Ναγκόρνο–Καραμπάχ».

Μετά και την τελευταία τρομοκρατική ενέργεια στη Νίκαια, κανείς πλέον στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ δεν μπορεί να έχει αμφιβολίες: Ο Ερντογάν έχει πυροδοτήσει μια ισλαμική εκστρατεία εναντίον της Γαλλίας, με τριπλό στόχο.

Πρώτον, να τρομοκρατήσει τους Γάλλους επειδή στη χώρα διαβιούν 6 εκ. μουσουλμάνοι. Πάνω από 22.000, σύμφωνα με επίσημους υπολογισμούς, έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί και παρακολουθούνται.

Δεύτερον, να ενσπείρει την ισλαμοφοβία, η οποία θα αξιοποιηθεί από τον αδίστακτο Ερντογάν ως όπλο για να κατηγορεί τη Γαλλία και τη Δύση ότι, τάχα, πολεμούν κατά του Ισλάμ.
Τρίτον, να σταλεί μήνυμα στη Γερμανία, Βρετανία, Σουηδία, Ολλανδία και άλλες χώρες (π.χ. Ελλάδα και Κύπρο), όπου διαβιούν μουσουλμάνοι, ότι πλέον είναι έρμαιο στη σφαγιαστική τρομοκρατία των τζιχαντιστών.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στην εφιαλτική διάστασή τους: Η Δύση και ειδικά η Ευρώπη αντιμετωπίζουν έναν παράφρονα νέο Χίτλερ, τον Ερντογάν, ο οποίος συμπεριφέρεται ακριβώς όπως το ίνδαλμά του, τον Χίτλερ.
Ο νέος Αδόλφος βρίσκεται σε σύγκρουση με όλα τα κράτη της περιοχής: Αρμενία, Συρία, Κύπρος, Ελλάδα, Λιβύη, Αίγυπτος, Ισραήλ, Γαλλία, Ην. Αραβικά Εμιράτα, Σ. Αραβία, ενώ αντιπαρατάσσεται με τις ΗΠΑ και τη Ρωσία. Θέλει να αναδείξει την Τουρκία ως περιφερειακή και μέχρι το 2023 ως μεγάλη δύναμη.

Στο πλαίσιο αυτού του υπερφίαλου σχεδίου, εξήγγειλε το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας», διά του οποίου απαιτεί να αρπάξει και να οικειοποιηθεί εδάφη και κυρίως θαλάσσια κυριαρχία από την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Ερντογάν εργαλειοποιεί τα πάντα:
Τους 3,5 εκ. πρόσφυγες στην Τουρκία. Τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων στη Βρετανία, στη Γαλλία, στη Γερμανία και διεθνώς. Τους τουρκογενείς πληθυσμούς σε μουσουλμανικές χώρες. Υποκινεί τους μουσουλμάνους κατά της «άπιστης» Δύσης και ειδικά της Ευρώπης. Στις τρεις πιο πάνω χώρες σημειώνονται «ισλαμικές αυτονομίες». Δηλ. ισλαμικά παρακράτη, όπου οι νόμιμες Αρχές και πολίτες δεν τολμούν να εισέλθουν.

Την περ. Δευτέρα, 26/10/2020, ο διεθνώς γνωστός Γάλλος διανοούμενος, Μπερνάρ-Ανρί Λεβί, ξέσπασε κατά του νέου Χίτλερ:
«Ο Ερντογάν ήταν ήδη εκτελεστής του λαού του, ένας χασάπης των Κούρδων. Ένας αξιωματούχος του Ισλαμισμού. Μια μαριονέτα της καταστροφής στην Αρμενία. Ένας υποκινητής της επιθετικότητας στις ελληνικές θάλασσες. Τώρα, επιτίθεται σε αυτόν που του αντιστέκεται: Τον Μακρόν. Ενάντια σε αυτόν τον τοξικό παλιάτσο, η Ευρώπη και οι ΗΠΑ πρέπει να υψώσουν ανάστημα». Ένας πυρομανής, κατά τη γαλλική Le Monde.

>Γιατί, λοιπόν, οι ΗΠΑ και η Ευρώπη δεν υψώνουν ανάστημα σε αυτόν τον νέο Χίτλερ, ενώ έχουν πανίσχυρα όπλα στη φαρέτρα τους;

Πρώτον, διότι τα συμφέροντά τους με την Τουρκία είναι πολύ πιο ισχυρά από τις προσβολές και τις ύβρεις εναντίον τους.

Δεύτερον, αρνούνται να παραδεχτούν ότι έχουν εκκολάψει και ανδρώσει έναν νέο Χίτλερ, ο οποίος έχει κηρύξει ισλαμικό πόλεμο εναντίον της Ευρώπης. Όσο καθυστερούν να αντιδράσουν, τόσο υψηλότερο και βαρύτερο τίμημα θα πληρώσουν.

https://www.apopseis.com/