24.9.20

Η κυβέρνηση ΝΔ εγκαταλείπει την Κύπρο και σιωπά για τα νησιά – Ο ΣΥΡΙΖΑ στον κόσμο του!

 


Ευτυχώς η Ελλάδα δεν είναι απομονωμένη διεθνώς στην αντιπαράθεσή της με την Τουρκία! Ευτυχώς, οι ΗΠΑ, η Γερμανία και το Ισραήλ είναι στο πλευρό μας! Χάρη σε αυτές τις χώρες και με ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Μέρκελ, όπως το πρωί (23/09) έλεγαν στον ΣΚΑΙ, το Oruc Reis σε πρώτη φάση έκανε μόνο για ένα μήνα έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα!

Ευτυχώς, για πρώτη φορά επισήμως και χάρη στους υψηλούς προστάτες μας, Ελλάδα και Κύπρος διαχωριζόμαστε επισήμως.

Ο "λαγός" Αλέξανδρος Διακόπουλος, πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, δικαιώνεται! Μετά το «η Κύπρος κείται μακράν» του ιδρυτή της ΝΔ, έχουμε το «άλλο η Ελλάδα, άλλο η Κύπρος» του νυν προέδρου της ΝΔ. Ευτυχώς, χάρη στις συμμαχίες μας και κυρίως τη Γερμανία, η Κύπρος είναι μόνη της.

Η Κύπρος είναι απομονωμένη στην ΕΕ, χωρίς κυριαρχικά δικαιώματα στην πράξη, με την Τουρκία στο ρόλο του "καλού", ενόσω τρυπά τον πυθμένα της θάλασσας στην κυπριακή ΑΟΖ. Εμείς πάντως κυρώσεις δεν ζητούμε εναντίον της Τουρκίας. Η Ρωσία και η Λευκορωσία μας ενδιαφέρουν, όπου είναι γνωστό ότι διακυβεύονται τα συμφέροντα του Ελληνισμού!

Ευτυχώς πάμε και σε διάλογο!

Ευτυχώς, χάρη στις συμμαχίες μας και ειδικότερα στις ΗΠΑ, συζητούμε με τον κύριο Πομπέο πότε και πώς θα πάρουμε τους πυραύλους μας από τα νησιά μας. Πολύ καιρό καθίσανε εκεί και ο πρόεδρος της Τουρκίας εκνευρίζεται. Ας αφήσουμε μόνο τους εθνοφύλακες! Τι άλλο χρειάζεται άλλωστε;

Ευτυχώς, πηγαίνουμε  και σε διάλογο με την Τουρκία, πάνω σε μια ατζέντα που αφορά τα πάντα, από τη Θράκη έως την κυριαρχία νησιών του Αιγαίου, δηλαδή την υπόσταση της πατρίδας μας. Εμείς οι ιθαγενείς, πολίτες αυτής της χώρας βεβαίως, δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να γνωρίζουμε τι θα πει η ελληνική κυβέρνηση και γιατί προσέρχεται σε αυτόν, με δεδομένες τις τουρκικές προθέσεις.

Γιατί βαφτίζει το τελεσίγραφο της Τουρκίας, αποκλιμάκωση, για ακόμα μία φορά. Οι πιο ενημερωμένοι διαβάζουν τουρκικά ΜΜΕ, μπας και αλιεύσουν καμιά πληροφορία. Ευτυχώς Ταγίπ και Εμμανουέλ τα βρίσκουν, ή έστω σπάει ο πάγος ανάμεσά τους, χάρη στη βοήθεια και στη μεσολάβηση της Γερμανίας. Και άλλα καλά νέα για τη χώρα μας!

Σιωπά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ευτυχώς, η Δεξιά "πουλάει" την Κύπρο για να αγοράσει χρόνο. Χρόνο όχι υπέρ του Ελληνισμού. Χρόνο υπέρ της κυρίας Μέρκελ και του κυρίου Τραμπ. Αυτή είναι η ουσία του ραγιαδισμού σήμερα. Ευτυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ σιωπά. Μάταια ψάχνει κανείς κινήσεις, δράσεις, δηλώσεις, καταγγελίες από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση της Ελλάδας στην ΕΕ έναντι της Κύπρου, εναντίον του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της Γερμανίας, για τις πιέσεις που ασκούν στην πατρίδα μας και που ισοδυναμούν με αιτήματα παράδοσης των νησιών του Αιγαίου.

Το μόνο που ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενημέρωση. Σημαντική η ενημέρωση βεβαίως. Αλλά μέχρι τότε, τίποτα; Δεν έχει τίποτα να πει γι' αυτόν τον διαβόητο "διάλογο", για τις διερευνητικές με ορθάνοιχτη ατζέντα, για την πατρωνία, για την εξάρτηση, για την Κύπρο, για τα νησιά; Πιστεύει αλήθεια ο κύριος Τσίπρας ότι ο λαός θα τον αναδείξει σε πρωθυπουργό εξαιτίας του μεγέθους της μάσκας, των παγουρίνων, των πλημμυρών και επειδή θα λέει τον πρωθυπουργό «πολιτικό απατεώνα»;

Πιστεύει ότι δεν προσέχουμε πως η ομάδα του επί της εξωτερικής πολιτικής έχει πραγματοποιήσει μία και μόνη συνάντηση, με τον πραγματικό πρωθυπουργό της χώρας, τον κύριο Πάιατ; Ο ενδοτισμός, ή αλλιώς ο "νενεκισμός", έχει βαθιές ρίζες στον τόπο μας και πολύ μεγάλο "πορτοφόλι". Κάπως έτσι, μέσα σε πανηγυρισμούς για τις διάφορες "νίκες", φέρνει πιο κοντά τη συμφορά.

https://slpress.gr/