5.8.20

Οι ¨επενδυτές¨ έκλεψαν-συνελήφθησαν (δις) και σε λίγες μέρες πάλι ελεύθεροι !

Μετά από ανάλογη "μεταχείριση" και  αποθεραπεία των δραστών, θα πρέπει να πεταχτούν- στη κυριολεξία- ΈΞΩ  από την Ελλάδα και να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι παρασιτικά διαβιούντες στή χώρα μας.
ΑΛΕΞ
Τεράστια οικονομική καταστροφή προκάλεσαν στον ιδιοκτήτη ενός κτήματος με ελαιόδεντρα στη Μόρια της Λέσβου οι μετανάστες από το γειτονικό hot spot, οι οποίοι μετέτρεψαν όλες τις ελιές του σε… κούτσουρα μέσα στον τελευταίο μήνα!

Μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες του απελπισμένου παραγωγού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου πύκνωσαν τις περιπολίες τους στην περιοχή και έπιασαν στα πράσα τρεις αλλοδαπούς, την ώρα που μετέφεραν ξυλεία βάρους 500 περίπου κιλών από ελαιόδεντρα του κτήματος που είχαν τεμαχίσει!
Κατά την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια Μυτιλήνης, προέκυψε ότι και τον Ιούλιο οι ίδιοι αλλοδαποί είχαν κλέψει ξυλεία βάρους περίπου πέντε τόνων από το ίδιο κτήμα! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.
Protothema.gr  5/8/2020
https://tourkikanea.gr/