11.6.20

Προσήχθησαν δύο ύποπτες για την επίθεση με το βιτριόλι: Τα κινητά τηλέφωνα και οι κάμερες «μίλησαν» (upd)


Ανανέωση: (09:20) Προσήχθη στη ΓΑΔΑ και καταθέτει μια 35χρονη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι μια από τις δύο γυναίκες που οι αστυνομικοί θεωρούν ως ύποπτες για την επίθεση. Έχει προσαχθεί και μία δεύτερη γυναίκα που επίσης ανακρίνεται.


Το έγκλημα με το βιτριόλι που κατέστρεψε την ζωή μιας γυναίκας και ταλανίζει εδώ και εβδομάδες την ελληνική κοινωνία φαίνεται να έχει διαλευκανθεί.
Στη σύλληψη μίας γυναίκας για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος 34χρονης στην Καλλιθέα, νωρίς το πρωί της 20ής Μαΐου, προχώρησε η Αστυνομία.
Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούσε την υπόθεση κατάφερε να λύσει τον γρίφο έπειτα από σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εξετάζοντας εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας αλλά και τις αλλεπάλληλες καταθέσεις που είχε δώσει το θύμα της επίθεσης.
Πρόκειται για μία 35χρονη, η οποία κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ενώ για την ώρα δεν έχει ομολογήσει για την πράξη της.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει σύλληψη, αλλά προσαγωγή της υπόπτου.
Το στοιχείο που «πρόδωσε» την 35χρονη φαίνεται να είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης.
Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται ότι διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άνδρα, ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την 34χρονη.
Αστυνομικές πηγές δε έκαναν λόγο για «εμμονή» της συλληφθείσας εις βάρος του θύματος.


Σημειώνεται ότι η 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι έχει υποστεί εγκαύματα στο 93% του προσώπου της και πλέον θα κάνει αλλεπάλληλες διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις με την ελπίδα να αποκατασταθεί μέρος της εμφάνισής της.
https://www.pronews.gr/