12.5.20

«Σφαγή» στο αντιπολιτευόμενο ελληνικό διαδίκτυο από την Google: Ολα δείχνουν ότι έρχονται εκλογές

H Efenpress, είναι υπερκομματική και αναφέρει πάντα και τα θετικά και τα αρνητικά όλων των κομμάτων.
Σε περίπτωση όμως που ούτε αυτό αρέσει και ξαφνικά δεν την βρίσκετε (!) τότε έχουμε ήδη δημιουργήσει (πρό πολλών ετών) τις  ΕΦΕΔΡΙΚΕΣ της ιστοσελίδες:

1) 
https://efenpress.wordpress.com/      2)http://fnpress.blogspot.com/
(σημειώστε τις  -καλού - κακού) όπότε θα μας βρίσκετε εκεί (δριμύτερους)
Efenpress
Δεκάδες αντιπολιτευόμενες ιστοσελίδες -όχι της Αριστεράς όμως- μεγαλύτερης ή μικρότερης επισκεψιμότητας, καθώς και blogs, κατέβασε στην Ελλάδα από την πλατφόρμα της η Google, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες. 

Οι ιστοσελίδες εξαφανίστηκαν ολικά, χωρίς καμία προειδοποίηση από το discover του googlenews, ενώ τα blogs διαγράφηκαν από την πλατφόρμα της Google. 
Κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων η αντιπολιτευτική θέση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ειδικά σε ότι αφορά την αυταρχική συμπεριφορά προς τον Τύπο που έχει επιδείξει τους τελευταίους μήνες με αφορμή την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει από την Κρατική Ασφάλεια μετά από εντολή εισαγγελέα, προκαταρτικές έρευνες κατά εκδοτών για «fake news», βασικά των άρθρα που δεν αρέσουν στην κυβέρνηση. Ποινικές έρευνες που έχουν «κοινό τόπο» ότι την προηγουμένη ημέρα υπήρξαν  δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που τις προανήγγειλαν. Προφανώς από σύμπτωση.
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την απόλυση Γ.Τράγκα από τα Parapolitika FM, είναι πλέον κάτι παραπάνω από σαφές ότι οδεύουμε άμεσα προς εκλογές, εντός του θέρους...
pronews